Dungeon Trackers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Trackers kendi destenizi toplayıp rakipleriniz ile kapışacağınız eğlenceli bir Android kart ve RPG oyunu.

Dungeon Trackers, animeleri andıran görüntü kalitesi ve 380'den fazla kart seçeneği ile ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli kart oyunlarından bir tanesi.

Kart oyunu olmasına rağmen strateji ve RPG oyun kategorilerine de dahil olan Dungeon Trackers'da amacınız kendi kart destenizi oluşturup rakipleriniz ile karşılaşarak onları yenebilmek. Tüm rakiplerinizi yenebilmek için muhteşem bir kart destesine sahip olmanız gerekiyor.

Ateş, Su, Odun, Şimşek ve Karanlık olarak kategorilendirilen özelliklere sahip olan kartlar üzerindeki yaratık grafikleri çok hoşunuza gidecek diye düşünüyorum. Oyundaki kontrol mekanizması da oldukça rahat. Böylelikle oynarken herhangi bir kontrol problemi yaşamıyorsunuz.

Rakiplerinize karşı kombolar yaparak onları şaşırtabilir ve kendinize özel stratejiler geliştirebilirsiniz. Multiplayer oyun desteği de sunan Dungeon Trackers sayesinde diğer oyuncular ile birebir karşılaşma imkanınız var.

Oyunda güçlü olmak kadar geliştirdiğiniz stratejilerin de önemi bulunuyor. Eğer güçlü olmanıza rağmen gücünüzü düzgün kullanamazsanız yenilgi kaçınılmaz oluyor.

Arkadaşlarınız ile de oynama şansınızın olduğu oyunu ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Dungeon Trackers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Trackers, 5 farklı elemente ait güçlere sahip olan kartlar ile oluşturacağınız destenizi rakiplere karşı kullanacağınız eğlenceli bir iOS kart oyunu.

Dungeon Trackers, kart oyunu oynamayı sevenlerin iPhone ve iPad'lerine ücretsiz olarak indirip keyifli bir şekilde oynayacaklarını düşündüğüm başarılı bir iOS kart oyunu.

Sahip olduğu grafikler ve oyun yapısı nedeniyle diğer kart oyunlarından ayrı bir köşede durmayı başaran Dungeon Trackers, özellikle anime severler tarafından çok beğeniliyor. Strateji ve RPG oyunu olarak da nitelendirilen bu oyundaki amacınız güçlü bir kart destesi oluşturarak hem diğer oyunculara karşı hem de arkadaşlarınıza karşı üstünlük kurmak.

Güçlü bir kart destesi elde etmek için ise oldukça uğraşmanız gerekiyor. Destenizde bulunacak kart seçenekleri toplamda 380 üzerinde. Ayrıca bu kartlarda ateş, su, odun, şimsek ve karnalık gibi güç özellikleri de bulunuyor ve her birinin etkisi farklı.

Arkadaşlarınız ile ister karşılıklı kapışabileceğiniz isterseniz de bir araya gelerek bosslara karşı savaşabileceğiniz oyun sayesinde iOS mobil cihazlarınızı kullanarak oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum. Eğer kart, strateji ve RPG oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Dungeon Trackers tam size göre bir oyun diyebilirim.

Rahat kontrol mekanizması sayesinde kartları istediğiniz şekilde kullanma imkanı sunan oyunda kartların da tasarım kalitesi üst seviyede. Düzenli olarak güncellenen oyuna yeni kartlar eklenmeye devam ediyor ve böylece oyunun heyecanı hiç bitmiyor. Siz de hemen iPhone ve iPad'lerinize indirerek ücretsiz oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mystery Trackers: Paxton Creek Avenger

    Gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Flicker

    Mobil cihazınızda hem çerezlik oyun olsun hem de RPG havasını yakalayayım diyorsanız ücretsiz Dungeon Flicker size göre.
  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.