Dynasty Dragons: Warriors SRPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.

Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonda oynadığım en kaliteli grafiklere, karakter animasyonlarına, oynanış dinamiklerine, içeriğe sahip strateji rpg oyunu. Wei, Shu ve Wu adında üç krallığın hikayesi üzerine kurulu rol yapma oyununda kahramanlardan oluşan ordumuzla şeytani güçlere karşı savaşıyor, topraklarımızı barbarlardan koruyoruz.

Fantastik dünyanın kapılarını araladığımız strateji odaklı rol oyununda geleceğin esrarengiz bir gezgini olarak yer alıyoruz. Yeni arkadaşlarla tanışıyor, tarihteki ünlü kahramanlarla birlikte savaşıyor ve tüm toprakların birleştirilmesine yardımcı oluyoruz. Ancak ejderhanın dokuz oğlu da toprakları fethetmek için seçilmiş kahramanlarına yardım ediyor. Bu noktada ordumuzu kurup diğer lejyonları yenmek için lejyonlara katılıyoruz. Sonunda tüm bunların arkasındaki büyük isim; boss ile savaşıyor, toprakları alıyoruz.

Ödüllü günlük ve haftalık maçlar, güçlünün zayıfı ezip geçtiği birebir ve üçe üç arenalar, ejderhalarla savaşma, barbarların istilası, hazine avı, at yarışı (ilk defa bir rpg oyununda rastladım) gibi ilginç meydan okumalar sunan Dynasty Dragons: Warriors’da kontrol sistemi de oldukça başarılı. Kahramanlarımızın eşsiz güçlerini kolaylıkla açığa çıkarabiliyoruz.

Erkan Calp

Dynasty Dragons: Warriors SRPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Dynasty Dragons: Warriors SRPG, iPhone ve iPad'de oynanabilir fantastik strateji rol yapma oyunu.

Dynasty Dragons: Warriors SRPG, iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan strateji rol yapma oyunu. AAA kalitesinde animasyonların göze çarptığı etkileyici grafikler ve fantastik hikaye üzerine kurulu sürükleyici oynanışıyla bence mobil platformdaki en iyi strateji odaklı rpg oyunu.

Wei Shu ve Wu adını taşıyan üç krallığın hikayesini temel alan mobil strateji rpg oyunu Dynasty Dragons: Warriors’da geleceğin gizemli gezgini olarak bulunuyoruz. Tarihteki ünlü kahramanlarla birlikte topraklar için mücadele ediyoruz. Biz toprakları birleştirmekle uğraşırken ejderhanın dokuz oğlu da kahramanlarını belirleyerek toprakları fethetme planları yapıyor. Ordumuzu kurup lejyonlara katılarak diğer lejyonları bitirmek, sonrasında da boss olarak gösterilen baş büyüğü yenip topraklara sahip olmak.

Eşsiz güçlere sahip kahramanları kontrol ettiğimiz oyunda her gün ayrı bir meydan okuma karşımıza çıkıyor. Büyük ödüller vererek güçlü ordu oluşturmamızı hızlandıran günlük ve haftalık maçlar, teke tek ve üçe üç takım halinde savaşlar, ejderhalarla kapışma, hazine avına çıkma hatta at yarışlarına katılma gibi hepsi ayrı keyif veren oyunlar var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • Age of Wushu Dynasty

    Age of Wushu Dynasty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol apma oyunudur
  • Dynasty Blades

    Dynasty Blades, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Road To Dragons

    Road To Dragons, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir RPG olarak dikkat çekiyor.
  • World of Warriors

    World of Warriors, tarih boyunca en başarılı olan savaşçıları seçerek ister online isterseniz de offline olarak rakipleriniz ile karşılaşabileceğiniz heyecanlı bir RPG savaş oyunu.
  • Eternity Warriors

    Eternity Warriors ilerlemeli bir Android oyunudur
  • Eternity Warriors 4

    Eternity Warriors 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur