Dynasty Warriors: Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur

Dynasty Warriors: Unleashed bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız Dynasty Warriors oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir aksiyon RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dynasty Warriors: Unleashed'de Çin tarihinden alınmış savaşlara ve Dynasty Warriors oyunlarında yönettiğimiz kahramanlara yer veriliyor. Biz, kendi kahraman takımımızı kuruyoruz ve Çin'in üzerinde hükümdarlığımızı sağlamak için savaşıyoruz.

Dynasty Warriors: Unleashed oynanış olarak Dynasty Warriors oyunlarıyla aynı yapıya sahip. Yine kahramanımızla onlarca düşmanın arasına dalarak çarpışıyoruz. Bunun yanısıra güçlü savaşçılar bize bölüm sonu canavarı savaşları sunuyor. Dynasty Warriors: Unleashed'in Dynasty Warriors oyunlarından tek farkı ise oyunun TPS kamera açısı yerine izometrik kamera açısıyla oynanması.

Dynasty Warriors: Unleashed tipik bir hack & slash oyunu. Oyunda dört bir yanınızdan düşmanlar size saldırırken silahlarınızı ve özel yetenkelerinizi kullanarak onları yok ediyorsunuz. Bölüm sonu canavarları ile savaşırken daha dikkatli olmanız gerekiyor. Gerçek zamanlı savaşlar sırasında kahramanlarınız arasında geçiş de yapabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri oldukça başarılı.

Can Erdil Şentürk

Dynasty Warriors: Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
2 GB DOSYA BOYUTU

Dynasty Warriors: Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihini konu alan savaşlara yer veren bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun lan Dynasty Warriors: Unleashed, bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız Dynasty Warriors serisini mobil cihazlarımıza taşıyor. Dynasty Warriors oyunlarından alışık olduğumuz kahramanlar ve savaşlar Dynasty Warriors: Unleashed içinde yer almakta. 

Dynasty Warriors: Unleashed'de oyuncular kendi kahraman takımlarını oluşturuyorlar ve bu kahramanlarla verilen görevleri tamamlamaya çalışıyorlar. Hack & slash dinamiklerine sahip oyunda gerçek zamanlı savaşlar esnasında kahramanlarımız arasında geçişl yapabiliyor, özel yeteneklerinden faydalanabiliyoruz. Oyunda onlarca düşman askerinin arasına dalıp etrafı temizleyeilirsiniz. Bunun yanısıra güçlü savaşçılar bölüm sonu canavarları olarak karşımıza çıkıyor.

Dynasty Warriors: Unleashed'in klasik Dynasty Warriors oyunlarından tek farklı oyunun izometrik kamera açısıyla oynanması. Dynasty Warriors: Unleashed'in grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • KSI Unleashed

    KSI Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dynasty Legends 2

    Dynasty Legends 2 ile birbirinden farklı savaşlara katılacaksınız.
  • Eternity Warriors 2

    Eternity Warriors 2 oldukça kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Eternity Warriors 3

    Eternity Warriors 3 yüksek kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur