e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulaması, işitme engellilerin istek ve önerilerini iletebilmesini sağlıyor.

e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulaması, işitme engelli vatandaşların Android cihazlarından e-Devlet hizmetleri için destek almasını sağlıyor.

İşitme engelli bireylerin e-Devlet kapısı hizmetlerinden faydalanmasını sağlayan e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulamasında, istek ve önerilerinizi görüntülü destek alarak vatandaş temsilcilerine iletebiliyorsunuz. Hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren vatandaş temsilcilerine bağlanmak için uygulamayı başlattığınızda zorunlu alanları doldurduktan sonra görüntülü veya yazılı sohbet tuşuna basabilirsiniz.

Görüntülü görüşme esnasında ortam sesini açıp kapatabileceğiniz uygulamada yazılı olarak da taleplerinizi vatandaş temsilcisine iletebilirsiniz. İletişim kaynaklı sorunların ve zaman kaybının önlenmesi adına gerçekleştirilen ve engelli vatandaşların yaşam kalitesinin artması amaçlanan e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
22.9 MB DOSYA BOYUTU

İstek ve önerilerini iletmek isteyen işitme engelli bireyler, e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulamasından destek alabiliyorlar.

İşitme engelli bireyler, e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlar üzerinden e-Devlet kapısı hizmetleri için destek alabiliyorlar.

İşitme engelli vatandaşların yaşam kalitesinin artması ve iletişim kaynaklı yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için geliştirilen e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulaması, işitme engelli vatandaşların görüntülü veya yazılı olarak vatandaş temsilcisine ulaşabilmelerini sağlıyor. Uygulamayı açtıktan sonra ad-soyad, TC kimlik numarası, telefon ve e-posta gibi bilgileri girdikten sonra alt kısımdaki görüntülü veya yazılı görüşme butonuna tıklayarak görüşmeyi başlatabiliyorsunuz.

Hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren vatandaş temsilcilerine istek, öneri ve şikayetlerinizi iletebileceğiniz e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • e-Devlet

    e-Devlet giriş ile HES kodu alma, seyahat izin belgesi, öğrenci belgesi alma, ikametgah değişikliği, soyağacına bakma ve daha birçok işlem yapabilirsiniz.
  • Barkodlu Belge Doğrulama

    Barkodlu Belge Doğrulama uygulaması ile E-Devlet Kapısı'ndan alınan belgelerin doğruluğunu sorgulayabilirsiniz.
  • e-Devlet Anahtar

    e-Devlet Anahtar uygulaması, e-Devlet Kapısına güvenli giriş yapmanızı sağlıyor.
  • Buca Engelsiz Rota

    Buca Engelsiz Rota uygulaması engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor.
  • Engelsiz Sesli Kitap

    Engelsiz Sesli Kitap uygulaması sağlık ile ilgili temel bilgileri sesli olarak dinlemenizi sağlıyor.
  • E-Devlet Rehberi

    E-Devlet Rehberi mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz vir e-devlet uygulamasıdır
  • TKGM Parsel Sorgu APK

    Parsel sorgulama için e-Devlet dışında TKGM Parsel Sorgu uygulamasını kullanabilirsiniz. Parsel sorgulama APK yükleyin, hızlıca sorgulayın.
  • MHRS

    MHRS, resmi hastane randevu alma uygulamasıdır. e-Devlet veya T.C. kimlik no ve parola ile giriş yapıp randevu alabilirsiniz.