EA Download Manager

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
46,550 TOPLAM İNDİRME
33.53 MB DOSYA BOYUTU

EA Download Manager (eski adıyla EA Link ya da EA Downloader), EA'nin yarattığı oyunları indirmenizi ya da bu oyunlarla ilgili içeriklere erişmenizi sağlayan bir programdır.

EA Download Manager (EADM), kullanımı oldukça basit, bilgisayarınızda az yer kaplayan küçük bir eklenti olma özelliğini taşıyor.

EA'nin yarattığı oyunları oynayan kullanıcıların oldukça işine yarayacak olan bu program ile bilgisayarınıza oyun indirebilir ya da ilgi alanınızdaki oyun türlerine dair bilgilere hemen ulaşabilirsiniz.

EA Download Manager, bilgisayarında hali hazırda EA oyunları bulunan kullanıcıların, bu oyunlara ait yamaları da kolayca indirmelerini sağlar.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reasonable Download Manager

    Reasonable Download Manager, dosya indirme hızınızı arttıracak olan gelişmiş bir dosya indirme yöneticisidir.
  • FlareGet Download Manager

    FlareGet Download Manager ile dosya indirme işlemlerini hızlandırabilirsiniz
  • Easy Download Manager

    Easy Download Manager, internet üzerinden kolaylıkla dosya indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Internet Download Manager

    Internet Download Manager, kısaca IDM veya IDMAN. Chrome, Opera ve diğer tarayıcılarla entegre en iyi hızlı dosya indirme programıdır.
  • SD Download Manager

    İnternetten herhangi bir dosya indirmek istediğinizde, SD Download Manager ile 5 kat daha hızlı indirme yapabilirsiniz.
  • Xtreme Download Manager

    Xtreme Download Manager kullanışlı bir download yöneticisidir
  • Download Accelerator Manager

    İnternet üzerinden hızlı indirme işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız Download Accelerator Manager (DAM) ücretsiz indirme, hızlandırma ve yönetme programı tam size göre.
  • Free Download Manager

    Free Download Manager veya kullanıcılar arasında bilinen adıyla FDM, internet üzerinden hızlı bir şekilde dosya indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.