East Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

East Legend, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

East Legend, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu. Summoners War gibi popüler oyunların yapımcısı olan Com2Us firması tarafından geliştirilmiş olan oyun da yine beğenileceğe benziyor.

East Legend aslında klasik bir rol yapma oyunu diyebiliriz. Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Fakat bununla birlikte gerçek para ile ekstra eşyalar satın alarak rakiplerinizin önüne de geçebiliyorsunuz.

Oyunun konusuna göre amacınız yine benzerlerinde olduğu gibi az çok aynı. Konuya göre belli bazı kutsal şeyleri bulmanız gerekiyor. Kutsal yazı ve kutsal kase gibi bu elementleri bularak dünyayı kurtarmak oyundaki temel amacınız.

Oyunda farklı tipte 5 oynanabilir karakter bulunuyor. Bu karakterlerin hepsinin ise kendine özgü özellikleri ve yetenekleri bulunuyor. Siz de bu yetenekleri kullanarak dünyayı kötü güçlerden korumaya çalışıyorsunuz.

Diablo benzeri diyebileceğimiz bir konuya da sahip olan oyunda Deosis adlı dünyayı keşfe çıkarak cehennem kapılarından gelen şeytanları öldürmeye çalışıyorsunuz. Bunun içinse karakterinizi güçlendirmeniz ve ekipmanlarla özelleştirmeniz gerekiyor.

Oyunu çevrimiçi bir şekilde arkadaşlarınızla oynama şansına da sahipsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte boss dövüşlerine katılabiliyorsunuz. Bununla birlikte PvP dövüşler yapma şansınız da bulunuyor. Ayrıca guildlere katılarak daha güçlü ittifaklar da oluşturabiliyorsunuz.

Kısacası klasik bir rol yapma oyunu ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim. Eğer siz de rol yapma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

East Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

East Legend, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

East Legend, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu. Yine klasik bir konuya ve oynanış tarzına sahip bir rol yapma oyunu ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim.

Summoners War gibi pek çok insan tarafından sevilerek oynanan rol yapma tarzındaki benzer oyunların da geliştiricisi olan firma Com2Us tarafından geliştirilmiş olan East Legend da kısa sürede 1 milyon indirme sayısına neredeyse ulaşmış.

Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oyunda isterseniz oyun içi satın almalardan kendinizi öne geçirecek eşyalar da satın alabiliyorsunuz. Böylece çevrimiçi alanda daha başarılı ve daha güçlü olabiliyorsunuz.

Oyun yukarıda da söylediğim gibi çevrimiçi çoklu oyunculu şekilde oynanıyor. Arkadaşlarınızla birlikte boss dövüşlerine katılabildiğiniz gibi PvP dövüşler yapma şansınız da bulunuyor. Ayrıca guildlere katılarak daha güçlü ittifaklar da oluşturabiliyorsunuz.

Oyunda seçebileceğiniz 5 farklı karakter bulunuyor. Karakterlerin hepsinin ise kendine özgü yetenekleri bulunuyor. Yine karakterlerinizi ekipmanlarla güçlendirip özelleştirebiliyorsunuz.

Oyunun konusuna gelecek olursak Deosis adlı dünyayı keşfe çıkıyorsunuz. Kutsal kase gibi elementler bulunuyor ve bunları bularak dünyayı kurtarmanız gerekiyor. Ayrıca cehennem kapılarından çıkan şeytanlarla dövüşüyorsunuz.

Eğer siz de rol yapma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend Of Maktar

    Legend Of Maktar, farklı türde yaratık ve boss'larla savaştığınız rpg oyunu.
  • Legend of Star: Human Awaken

    Legend of Star: Human Awaken, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay temalı rpg oyunu.
  • Legend Online Classic

    Legend Online Classic ile destansı bir maceraya atılıyoruz
  • Legend of Lords

    Legend of Lords, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir rol yapma oyunu.
  • Legend Of Prince

    Legend Of Prince, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Legend of Solgard

    King'in yeni oyununda yaratıklardan ordu kuruyoruz.
  • Fantasy Legend: War of Contract

    Orijinal fantastik hikayesiyle üç boyutlu strateji rpg oyunu