Easy Battery Saver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,230 TOPLAM İNDİRME
0.65 MB DOSYA BOYUTU

Batarya ve şarj sorunları yaşayanlar için üretilmiş ücretsiz bir Android enerji yönetim programı.

Android kullanıcılarının en çok yakındığı şeylerden bir tanesi bataryalarını gün aşırı şarj etmek zorunda kalmak ve bunun zamanla can sıkıcı olmaya başlaması. Eğer ki Android yüklü cihazınızı yoğun olarak kullanmadığınız halde hala şarj süreniz ile ilgili sorunlarınız varsa Easy Battery Saver’a bir şans vermenizi tavsiye edebilirim.

Program kendi içerisinde kayıtlı olarak birkaç farklı tüketim modunu barındırıyor. Seçtiğiniz bu modlara göre ekran parlaklığınız, uyku modu, ağ bağlantısı ve pek çok diğer seçeneğin nasıl yönetileceğini otomatik olarak ayarlayarak en verimli kullanım oranını sunmaya çalışıyor.

Kullanımı kolay ve anlaşılır bir arayüze sahip olan bu program batarya sorunlarınıza çare olabilecek kapasitede görünüyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2 Battery - Battery Saver

    2 Battery - Battery Saver ile Android cihazınızın pil ömrünü uzatabilirsiniz
  • 2x Battery - Battery Saver

    Android akıllı telefon ve tabletinizin pil ömrünü uzatmak için bir uygulama arıyorsanız 2x Battery – Battery Saver'ı kaçırmayın.
  • Smart Battery Saver

    Smart Battery Saver mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güç tasarruf uygulamasıdır.
  • Battery Saver Ultimate

    Battery Saver Ultimate mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir batarya ömrü uzatma uygulaması
  • Comodo Battery Saver

    Comodo Battery Saver, Android'li cihazınızın bataryasını daha etkin kullanmanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Battery Life Saver

    Android için Battery Life Saver uygulaması, Android telefonunuzda ya da Android tabletinizde kolayca önemli oranda batarya ömrünü korumanızı sağlar.
  • Battery Time Saver & Optimizer

    Battery Time Saver & Optimizer, Android cihazlarınızı daha az şarj etmenizi ve daha uzun süre kullanabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • DU Battery Saver & Widgets

    Android telefon ve tabletinizin pil ömrünü uzatarak daha verimli şekilde kullanabilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.