Easy Currency Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Easy Currency Converter, canlı olarak döviz kurlarını birbirlerine dönüştürebileceğiniz ücretsiz ve gelişmiş bir Android finans uygulaması.

Easy Currency Converter, canlı döviz kurları ve bu kurları dönüştürme için Android platformu üzerinde kullanabileceğiniz en gelişmiş ve detaylı uygulamalardan bir tanesi. 5 milyondan fazla indirilme rakamına sahip olan uygulama, Dünya üzerinde kullanılan 180'den fazla para birimi için canlı oran bilgisi sunuyor. Tüm para birimlerini birbirleri arasında dönüştürebileceğiniz uygulama üzerinde istediğiniz para birimlerini favorilerinize ekleyerek sonraki dönüştürme işlemlerinizi çok daha hızlı yapabiliyorsunuz.

Kullanımı oldukça kolay olan uygulamanın en çok öne çıkan özelliklerinden bir tanesi ise istediğiniz tüm bilgilerin tek bir sayfa üzerinde görünmesi. Böylece sayfalar arasında geçişler yaparak rahatsız edici bir kullanıcı deneyimi yaşamıyorsunuz.

Çevrımdışı modu olan uygulama internet bağlantınız olmasa bile en son online olduğunuzdaki kurlara göre para birimi dönüştürme işlemlerinizi yapabiliyor. Özellikle yurt dışına sık sık ziyarete giden Android kullanıcıları için yararlı olan uygulama canlı dönüştürme oranlarını size sunarak gittiğiniz yerde para dönüştürme işlemlerini bu bilgilere göre yapabilmenizi sağlıyor.

Kendinize özel kişisel bir döviz kuru sayfası oluşturabileceğiniz uygulama, gerçek anlamda bu kategoride bulabileceğiniz en iyi uygulama diyebilirim. Para birimleri araması yapabilme, ülkelerin bayrakları, bitcoin, grafikler ve çoklu dönüştürme gibi ufak fakat yararlı çok fazla özelliğe sahip olan Easy Currency Converter uygulamasını hemen ücretsiz olarak indirip kendi kişisel döviz kuru sayfalarınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Belirli aralıklar ile kullanmak isterseniz bu tür kişisel döviz kuru sayfaları oluşturmadan standart kullanım yapabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XE Currency

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz para birimi dönüştürücüsüdür.
  • Easy Batter Saver

    Easy Batter Saver sayesinde Android cihazınızdan daha uzun süre yararlanabilirsiniz.
  • Easy Language Translator

    Easy Language Translator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çeviri uygulamasıdır
  • Easy Launcher

    Easy Launcher, Android mobil cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir launcher uygulaması.
  • Easy Bass Booster / EQ

    Easy Bass Booster / EQ ile Android cihazınızın ses kalitesini yükseltebilirsiniz
  • Easy Copy

    Easy Copy uygulamasını kullanarak Android cihazınızda kopyaladığınız verileri diğer uygulamalarla kolayca paylaşabiliyorsunuz.
  • Easy DND

    Easy DND, Android telefonunuzun Rahatsız Etme modunu kolayca yönetmenizi sağlar.
  • Easy Scanner

    Belgelerinizi hızlı bir şekilde dijital ortama aktarmak istiyorsanız Easy Scanner uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.