Eat it Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu

Eat it Up, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu olarak dikkat çekiyor.

Bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkan oyunda engellerin üstesinden gelerek puanlar topluyor ve bölümleri tamamlıyorsunuz. Büyülü sandığa ulaşmak için mücadele ettiğiniz oyunda reflekslerinizi iyi kullanmalı ve engellerden kaçmalısınız. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda onlarca zorlu bölüm yer alıyor. Gizli süper özelliklerin kilitlerini açarak daha avantajlı konuma da gelebileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Eat it Up sizleri bekliyor.

Eat it Up oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Eat it Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu

Eat it Up, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil arcade oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Büyülü sandığa ulaşmak için mücadele ettiğiniz bir oyun olan Eat it Up, aynı zamanda engellerin üstesinden gelmeniz ve puanlar kazanmanız gereken bir oyundur. Reflekslerinizi iyi kullanmanız gereken oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda renkli görseller yer alıyor. Gizli süper özelliklerin kilitlerini açarak daha avantajlı konuma da gelebileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Eat it Up sizleri bekliyor.

Eat it Up oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Spin Up!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • 5050 Split Up

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Clean Up 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Dig it!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Keep it alive!

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Spill It!

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Carve it 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu