Eatto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Eatto, Android platformundaki en iyi yemek tarifleri ve alışveriş listeleri uygulaması.

Eatto, yemek tarifleri, alışveriş listeleri, organizasyon planlama fonksiyonlarını bir arada sunan en iyi ücretsiz Android uygulaması. Yapılacaklar listesi hazırlama ve dilediğiniz kişilerle paylaşma, her türlü sosyal listenizi (parti, ofis, ev ihtiyaçları gibi) oluşturup paylaşma, ünlü şeflerin veya kullanıcıların yemek tariflerini deneme dahil pek çok işi yapabildiğiniz sosyal tabanlı bir uygulamadan bahsediyorum.

Doğum günü partileri, piknik, kamp, Ramazan listeleri, ev ihtiyaçları, ofis alınacaklar listesi dahil her türlü sosyal listenizi hazırlamanıza izin veriyor ki bu sayede “Şunu aldık mı?”, “Bunu unuttuk mu?”, “Onu kim alacaktı?” gibi sorular ortadan kalkıyor. Hem liste oluşturma hem paylaşma son derece pratik. Daha da güzeli; Eatto’dan önerilenler listesi de alabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla gerçekleştireceğiniz bir organizasyonda ne alacağınıza karar veremediğinizde Eatto’nun önerileri faydalı oluyor.

Eatto’nun yemek tarifleri bölümünü de incelemenizi isterim. Ünlü şef, gurme, blogger ve kullanıcıların birbirinden leziz tarifleri bu bölümde sizleri bekliyor. Yemeklerin görselleri, hazırlanma süreleri, pişirme süreleri, porsiyon sayısı, malzemeleri dahil tüm detaylar yer alıyor. Tariflerin videolu olarak gösterilmesi de süper olmuş.

Erkan Calp

Eatto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Alışveriş listeleri hazırlayın, paylaşın, yemek tariflerine göz atın.

Eatto, sosyal tabanlı yemek tarifi ve listeler uygulaması olarak iOS platformunda öne çıkıyor.

Ailenizle veya arkadaşlarınızla düzenlediğiniz partilerde, özel günlerde, kamp ve piknik günlerinde veya ofise - ev ihtiyaçları için liste hazırlarken yardımcı olan, aynı zamanda yemek tarifleri de sunan tek mobil uygulama Eatto. Alındı, alınmadı, unutuldu, kim alacaktı? gibi sorunları tamamen ortadan kaldırıyor uygulama. Her türlü sosyal listenizi oluşturup dilediğiniz kişiyle paylaşabiliyorsunuz. Daha da güzeli söyleyeyim; Organizasyonda nasıl bir liste hazırlayacağınıza karar veremediğiniz vakit Eatto’nun önerilenler listesi yardımınıza koşuyor.

Eatto’nun yapılacaklar listesinin yanı sıra yemek tariflerini de beğeneceğinizi düşünüyorum. Ünlü şef, gurme, blogger’lar ve yemek yapmaya hevesli kişilerin birbirinden leziz tarifleri bu uygulamada. Global bir uygulama olduğundan sadece Türk değil, yabancı mutfakların lezzetlerini deneme şansınız oluyor. Yemek tariflerinin hem yazılı hem de videolu olarak yayınlanması tariflerin daha kolay uygulanabilmesi açısından güzel olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri uygulamasını kullanarak aradığınız tarifleri anında bulabilirsiniz.
  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri, Android cihazlar için hazırlanmış bir yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Pratik Yemek Tarifleri

    Pratik Yemek Tarifleri, Android için geliştirilmiş yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Bakliyatlı Yemek Tarifleri

    Bakliyat içerikli yemek tariflerini incelemek istiyorsanız Bakliyatlı Yemek Tarifleri uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Nefis Yemek Tarifleri

    Nefis Yemek Tarifleri, evde bütün gün akşama ne yemek yapıcam diye düşünmenizi engelleyerek binlerce yemek tarifine kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Bizim Tarifler

    Bizim Tarifler uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerini bulabilirsiniz.