EchoWear Song Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

EchoWear Song Search, akıllı saatler için hazırlanmış müzik tanıma uygulamasıdır.

EchoWear Song Search, Android Wear işletim sistemli akıllı saatlerle uyumlu şarkı tanıma uygulamasıdır. Bar, süper market, parti veya herkese açık başka bir yerde veya arabanızda çalan müziği başarılı bir şekilde bulabilen uygulama tamamen ücretsizdir.

Google’ın giyilebilir cihazlar için tasarladığı işletim sistemi Android Wear için geliştirilmiş uygulamalardan biri olan EchoWear, akıllı saatinizin mikrofonunu kullanarak bulunduğunuz mekanda çalan şarkının kısa bir bölümünü kaydediyor ve Gracenote adlı bir web sitesine yüklüyor. Yüklemenin ardından uygulama şarkıyı tanırsa, şarkıyı saatinizin ekranına yansıtıyor.

Popüler müzik tanıma uygulaması Shazam’ın akıllı saatler için geliştirilmiş sürümü olan EchoWear uygulamasını başlatmak için tek yapmanız gereken “Start Echo Search” komutunu vermek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eurovision Song Contest

    Eurovision Song Contest, Android için geliştirilen Eurovision şarkı yarışması resmi uygulamasıdır.
  • Song Pop Free

    Müzik bilginize güveniyorsanız ve eğlenmek istiyorsanız bu oyun tam sizlere göre. Müzik bilginizi konuşturabileceğiniz bu oyunda dinlediğiniz şarkıları tahmin edip arkadaşlarınızın önüne geçin.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!