EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi, sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiren önemli ve yararlı bir ilaçlar hakkında bilgi alma uygulaması.

EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi, doktor, eczacı ve sağlık sektörü çalışanlarının ilaçlar hakkında detaylı bilgi alabilmesini sağlayan yararlı ve kullanımı kolay bir Android uygulama. Ücretsiz versiyonda tüm ilaçları sorgulayabiliyor olsanız bile ücretli sürümünde kullanıcılara daha fazla bilgi sunuluyor. Fakat deneme amaçlı olarak ilk önce ücretsiz versiyonu deneyebiliyorsunuz.

Barkoda, ilaç adına, etken maddeye, firmasına, ATC koduna ya da endikasyona göre ilaç araması yapabileceğiniz uygulama size eşdeğer ilaçlar, etken madde, ATC kodları, ICD-10 kodları, menşei, ruhsat tarihi, piyasa durumu vb. tüm bilgileri sunuyor ve ilaç hakkında öğrenmek istediğiniz her şeyi gösteriyor.

İlaçların prospektüsüne kadar tüm detaylı verileri içerisinde barındıran uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi ise sahip olduğu şık ve kullanımı kolay tasarımı. Böylelikle ilaç araması yaparken son derece rahat hareket edebiliyorsunuz. Sağlık sektöründe çalışıyorsanız ve ilaç sorgulamaları yapmak istiyorsanız EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize mutlaka indirerek kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EczaPlus

    EczaPlus, ilaç, eczacılık ve sağlık sektöründen kapsamlı bilgiler sunuyor.
  • İlaç Takip Sistemi Mobil

    İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçları sorgulayarak detaylı bilgiler alabileceğiniz Sağlık Bakanlığı resmi Android uygulamasıdır.
  • Hastalık ve İlaç Rehberi

    Hastalık ve İlaç Rehberi uygulaması, çeşitli hastalıklar ve ilaçlar hakkında bilgi alabilmenizi sağlıyor.
  • İlaç Takip Sistemi

    İlaç Takip Sistemi uygulaması ile ilaçlar hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Neo-İlaç

    Neo-İlaç uygulamasında, yenidoğan bebeklerin kullanacağı ilaçların bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
  • Cep İlaç

    Cep İlaç, Andorid için hazırlanmış bir ilaç rehberi uygulamasıdır.
  • Medidoz İlaç Hatırlatıcı

    İlk Türkçe ilaç hatırlatıcı uygulama olan Medidoz İlaç Hatırlatıcı, kullanımı son derece kolay olan bir Android uygulamasıdır.
  • MetiSafe İlaç Hatırlatma

    MetiSafe İlaç Hatırlatma ile kolayca ilaçlarınızı ne zaman alacağınızı hatırlayabilirsiniz