Edge of the World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Edge of the World, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir aksiyon oyunu.

Edge of the World, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Tekli ve çoklu oyuncu modlarına sahip olan oyunda rakiplerimizle amansız bir mücadelenin içerisinde giriyoruz. Oyunda başarılı olabilmek için çok hassas ayarlar yapmak gerekiyor çünkü kazananla kaybedeni bazen santimetreler belirliyor.

Oyun dünyanın sonu olarak geçen bir noktada kurulu. Burada yapmamız gereken şey rakiplerimizi denizin dışına doğru ittirmek. Bunu yaparken çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü rakibimizi ittirmek isterken bazen denizden biz düşebiliyoruz. Buna ek olarak kenara ne kadar yakın durursak o kadar fazla puan alıyoruz. Kısaca kenara çok yakın olmalı fakat asla aşağı düşmemeliyiz.

Edge of the World'de son derece kaliteli görsellere ve modellemelere yer verilmiş. Oyunun kalite algısı gerçekten yüksek. Buna bir de kontrol mekanizmasının hassas yönlendirme özelliği eklenince Edge of the World, mutlaka oynanması gereken oyunlar listesine rahatlıkla giriyor.

Emircan Erdoğan

Edge of the World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Edge of the World, ücretsiz olarak sunulan ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken bir multiplayer savaş oyunu.

Tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde arakdaşlarınızla rekabet edebileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız Edge of the World tam size göre bir seçenek. iOS platformu için tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda korsan gemilerinin amansız mücadelesine tanık oluyoruz.

Dünyanın son bulduğu noktada geçen oyunda arkadaşlarımızla birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğimiz bir yarışmaya katılıyoruz. Yarışmadaki temel amacımız gemimizi deniz hattı boyunca ileri fırlatmak ve rakiplerimizi kenardan düşürmek.

Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir nokta var o da rakipleri düşürmeye uğraşırken kendi gemimizi de yanlışlıkla düşürmemek. Bu yüzden çok hassas bir el ayarına sahip olmamız gerekiyor. Gemimiz kenara ne kadar yakınsa alacağımız puan da o kadar yüksek oluyor. Oyunda bulunan kaptanların ve gemilerin farklı özellikleri var. Bu yüzden kontrolümüzde olan geminin özel gücünü nasıl kullanabileceğimizi iyi düşünüp zamanında harekete geçmemiz gerekiyor.

Dünyanın her yerinden oyunculara karşı oynayabileceğimiz Edge of the World'de gemimizi kişiselleştirmek amacıyla kullanabileceğimiz çok sayıda skin var. Bunları kullanarak kalabalıktan sıyrılabilir ve kendi özgün tarzımızı ortaya koyabiliriz. Göz alıcı görsellerle süslenen oyun arkadaşlarıyla mücadele edebileceği eğlenceli bir oyun arayan herkesin denemesi gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Edge of Reality: Ring of Destiny

    Edge of Reality: Ring of Destiny, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Edge of Tomorrow Game

    Aksiyon dolu atmosferiyle dikkat çeken Edge Of Tomorrow Game FPS sevenlerin denemesi gereken yapımlardan.
  • The Edge: Isometric Survival

    The Edge: Isometric Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • The World of Dots

    The World of Dots, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
  • Flags of the World

    Flags of the World, yüzlerce ülkenin bayrağını ve başkentini öğrenmenizi amaçlayan eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Countries of the World

    Countries of the World, coğrafyası zayıf olan Android telefon ve tablet sahiplerinin ülkelere çalışarak nerede olduklarını öğrenebileceği eğitici bir uygulama.