edureka

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.

Günümüzün en büyük çevrimiçi kurs ve eğitim platformlarından birisi olarak gösterilen edureka, hem Android hem de iOS platformunda boy göstermeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki insanlara çeşitli eğitim ve kurs içeriklerine ücretsiz olarak erişme fırsatı veren uygulama, zengin içeriği ile her kesimden kullanıcının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Çeşitli sektörlerdeki uzmanlar tarafından titizlikle hazırlanan eğitim içerikleri, izleyenlere kendilerini geliştirme ve tam donanımlı bir hale gelme fırsatı veriyor. Kullanıcılar edureka ile programlama, pazarlama, finans, veri bilimi, proje yönetimi ve daha pek çok alanda eğitimler alabiliyor, istedikleri zaman istedikleri yerden bu eğitimlere ulaşabiliyorlar.

edureka Özellikleri

  • Android ve iOS platformunda kullanım,
  • Pazarlama, programlama, veri bilimi, finans ve daha pek çok alanda eğitici içerikler,
  • Çevrimiçi sınıflar,
  • Kariyer odaklı içerikler,
  • Kursları indirme ve çevrimdışı erişme,
  • 7/24 destek,
  • Sürekli güncellenen eğitim içerikleri,
  • Basit bir yapı,

Mobil eğitim uygulamaları arasında yer alan ve Google Play üzerinde 100 binden fazla kez indirilen edureka, aynı başarıyı iOS platformunda da gösterdi. Kullanıcılarına birbirinden farklı konularda çevrimiçi eğitimler sunan yapım, sürekli aldığı içerik güncellemeleri ile bünyesindeki eğitim sayısını da giderek artırıyor. edureka ile kullanıcılar diledikleri yerde diledikleri zaman pek çok konuda eğitim videolarına ulaşabilecek, isterlerse bu eğitim videolarını indirerek daha sonra çevrimdışı olarak izleyebilecekler. Kariyer odaklı bir eğitim platformu olarak karşımıza çıkan uygulama, oldukça sade bir kullanım yapısına sahip. 
Yazılımdan kişisel gelişime kadar pek çok kategoride eğitim videolarına ev sahipliği yapan uygulama kitlesini artırmaya devam ederken App Store ve Google Play üzerinde de yükselmeyi ihmal etmiyor.

edureka İndir

Kullanıcılarına 7 gün 24 saat destek sunan edureka bünyesindeki eğitim videolarını kullanıcılarına ücretli olarak sunuyor. Kullanıcılar satın aldıkları eğitim içeriklerini indirebilir ya da çevrimiçi olarak izleyerek kendilerini geliştirebilirler.

Doğukan Çağlakpınar

edureka

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Pazarlamadan finansa kadar pek çok eğitim içeriğine sahip olan eureka kitlesini artırmaya devam ediyor.

Birbirinden farklı alanlarda kullanıcılara eğitim videoları sunan edureka milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Yazılımdan finansa kadar pek çok kategoride eğitici içeriklere sahip olan uygulamada, kullanıcılar ilgisini çeken kategorilerde eğitim içeriklerine ulaşıyor, satın alıyor ve diledikleri zaman diledikleri yerde bu eğitim içeriklerinden faydalanarak kendilerini geliştirebiliyorlar. Özellikle pandamı döneminde bir yükselişe başlayan edureka, uzaktan eğitim için önerilen uygulamalar arasında yer alıyor. Mobil platformdaki en iyi eğitim uygulamalarından bir tanesi olarak ifade edilen edureka hem Android hem de iOS platformunda kullanılabiliyor.

edureka Özellikleri

  • Basit ve sade bir arayüz,
  • Pratik kullanım,
  • Zengin kategoriler,
  • Farklı türde eğitim içerikleri,
  • 7 gün 24 saat destek,
  • Satın alınabilir içerikler,
  • Etkileşimli bir ortam,

Kariyer odaklı bir eğitim platformu olarak ifade edilen edureka milyonlarca kullanıcıya hitap etmeye devam ediyor. Sık sık yeni eğitim içerikleri ile bünyesini zenginleştiren uygulama, İngilizce dilinde farklı kategorilere ait farklı eğitim videolarına da sahip. Kullanıcılar dilerlerse bu videoları indirip daha sonra çevrimdışı olarak izleyebilirler. Türkçe içeriklerin ya da Türkçe dil desteğinin bulunmadığı eğitim uygulamasında, uzmanlar tarafından titizlikle hazırlanmış eğitici içerikler yer alıyor. Sade yapısı ve şık tasarımı ile kullanıcıların gözüne de hitap eden mobil uygulama, kitlesini de artırıyor.

edureka İndir

Mobil platforma özel olarak geliştirilen ve yayınlanan edureka, eğitim uygulamaları arasında hem popülerleşmeye hem de kitlesini artırmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

edureka

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
66.2 MB DOSYA BOYUTU

Edureka ile alanında uzman kişilerden kurs ve eğitim alabilir, sertifika kazanarak deneyiminizi artırabilirsiniz.

Çevrimiçi kurs ve eğitim platformlarından biri olarak öne çıkan Edureka, etkileşimli ve verimle bir şekilde kendini geliştirmek isteyen kullanıcılar için birebir. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimler, interaktif bir ortamda gerçekleşiyor. 

Edureka İndir

Platforma her gün yeni kurslar ekleniyor. Kurslar; pazarlama, programlama, veri bilimi, finans ve proje yönetimi gibi alanlar üzerine veriliyor. Tüm bu alanlarla birlikte çeşitli endüstri ve teknolojileri kapsayan kurslar da sunuluyor.

Platformda yeni lisans üstü programları da yer alıyor. Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi Yüksek Lisans Programı, NIT Warangal'ın E&ICT Akademisi'ne bağlı olarak veriliyor. Pek çok farklı alanda yetkin kişiler tarafından aktarılan kurslar, kullanıcılar tarafından başarıyla tamamlanıyor.

Başarılı bir şekilde kurslar bitirildikten sonra program tarafından sertifika veriliyor. Platformda verilen kısa süreli kurslarda öne çıkanlar: DevOps Sertifikası, AWS Mimarı, Robotik Süreç Otomasyonu (UIPath, Automation Anywhere), Azure Sertifikasyon Eğitimi, Java ve MS Excel.

Kariyer odaklı yüksek lisans eğitimi kursları arasında da Makine Öğrenimi Mühendisi Yüksek Lisans Programı, Test Otomasyon Mühendisi Yüksek Lisans Programı, DevOps Mühendis Masters Programı, Veri Bilimcisi Yüksek Lisans Programı, Bulut Mimarı Yüksek Lisans Programı ve Büyük Veri Mühendisi Yüksek Lisans Programı yer alıyor.

Edureka Özellikleri

  • Çevrimdışı görüntüleme, kurs içeriklerini indirme
  • Yeni kurs arama, keşfetme ve satın alma
  • Öğrenim topluluklarına katılma
  • Kurs esnasında ve sonrasında destek alma (7/24)
Hasan Okçu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Öğretmen Kitaplığı

    Öğretmen Kitaplığı uygulaması ile dilediğiniz kitapların e-kitap versiyonuna ulaşabiliyorsunuz.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.