Eggon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Eggon, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve ejderha üzerinde kalenizi savunmak için canla başla düşmana saldırmanız gereken bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Eggon mobil oyunu, fantezi bir dünyada ejderhanız üzerinde cesurca kalenizi savunmanız gereken keyifli bir tür aksiyon oyunudur.

Eggon mobil oyununda yaratılan kurgusal dünyada yön tuşlarına oldukça hakim olmanız gerekmekte. Oyunda göreceli bir süre söz konusu ki oyunun tasarımında alt bölümde savunmanız gereken kale bulunuyor. Kaleye sürekli olarak bir düşman saldırısı söz konusu. Sizin birincil amacınız düşmanların kaleye erişimini durdurmak. Öncelikle savunma yapmanız gerekiyorsa da aslında savunma aracınız saldırının ta kendisi olacak.

Yukarıdan kalenize doğru hızla gelen düşmanları durdurmak için karşı saldırıya geçecek ve ejderhanızın üzerinde cesurca saldırı yapacaksınız. Çeşitli güçler toplayarak kahramanınızı ve ejderhanızı geliştirebilir ve kısa sürede çok sayıda düşmanı etkisiz hale getirebilirsiniz. Sıkılmadan oynayabileceğiniz Eggon mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Eggon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Eggon, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve ejderhanızla cesurca kalenizi savunmanız gereken heyecan dolu bir tür mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Eggon mobil oyunu, ejderha üzerinde süper kahramanınızı seri bir şekilde yöneterek düşmanların kaleye ulaşmasını engelleyeceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Eggon mobil oyununda temel amacınız savunma yapmak olacak. Ancak “en iyi savunma hücumdur” ilkesini birebir uygulayan oyunda kaleyi savunmak için düşmanlara saldırmanız gerekmekte. Yani savunma için saldırı şart. Kılıç ve ok gibi çeşitli araçlarla saldırıya geçeceğiniz oyunda üzerinde dolaştığınız ejderhayı da geliştirmeniz mümkün. Zira kaleye doğru hızla ilerleyen düşmanları etkisiz hale getirmek için hızlı bir ejderhaya sahip olmak size avantaj sağlayacaktır.

Oynanış açısından usta olmanız gereken nokta kesinlikle yön tuşları olmalı. Hızlı davranmanız gereken oyunda kaleye en yakın düşmanları temizlemek zaman kazanmanız adına etkili olacaktır. Beceri ve stratejiyi de içeren Eggon mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve bu heyecan tufanına hemen katılabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Kral Şakir: Muhtişim Macera

    Kral Şakir: Muhtişim Macera (Android İndir): Kral Şakir mobil oyununda maceraya atılıyoruz.
  • Oceanhorn APK

    Oceanhorn APK, okyanuslara açılıp savaştığınız aksiyon macera oyunu. 10 saatin üzerinde hikaye odaklı oynanış sunan Android oyunu grafikleriyle göz dolduruyor.
  • Space Grunts 2

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.
  • Adventurous Fins

    Maceradan maceraya atılabileceğiniz zevkli bir mobil oyun
  • Mineblast!!

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu