Ehliyet Sınavı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME

Geçmiş yıllarda çıkmış ehliyet sorularını çözerek kendinizi test edebilir, eğitim videoları ve içerikleriyle sınava hazırlanabilirsiniz.

Ehliyet sınavına gireceksiniz ve ne tür sorularla karşılaşacağınızı bilmiyorsanız Ehliyet Sınavı uygulamasını indirerek, kendinizi test edebilirsiniz.

Geçmişte çıkmış ehliyet soruları, eğitim içerikleri, videolar gibi kapsamlı bir uygulama olan Ehliyet Sınavı ile bilgilerinizi test edebilirsiniz. Motor, Trafik, İlk Yardım gibi konularda çıkmış soruları ayrı ayrı görebileceğiniz uygulamada, soruların hangi tarihlerde yapılan sınavlarda olduğunu  da görebiliyorsunuz. Sınav sonunda doğru ve yanlış sayınızı gösteren, bu oranlara göre sınavı geçip geçemediğinizi de not olarak bildiren uygulamada, eğitim içeriklerine de ulaşabilirsiniz.

Motorun çalışma prensipleri, ilk yardım konuları gibi bilmeniz gereken her şeyi detaylı olarak okuyabileceğiniz makaleler bulunan uygulamada ayrıca; trafik levhaları ve isimleri, sınavda dikkat etmeniz gerekenler ve eğitici videolarla da kendinizi geliştirebilirsiniz.

Hem yazılı sınavda hem de uygulama sınavında gerekli olan bilgileri sunarak, kolaylıkla ehliyet almanızı sağlayacak Ehliyet Sınavı uygulamasını Android cihazlarınıza  ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ehliyet Sınav Sonuçları

    Ehliyet Sınav Sonuçları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ehliyet sınav soruları uygulamasıdır
  • Ehliyet Sınav Soruları 2018

    Ehliyet Sınav Soruları 2018 uygulamasını kullanarak ehliyet sınavlarına kolaylıkla hazırlanabilir ve başarı sağlayabilirsiniz.
  • Ehliyet Sınav Soruları Çöz

    Ehliyet Sınav Soruları Çöz uygulamasında ehliyet sınavına hazırlanmanız daha kolay hale geliyor.
  • Ehliyet Cebimde

    Ehliyet ve SRC belgesi almak istiyorsanız, uygulama üzerinden ek kaynağa ihtiyaç duymadan çalışabilirsiniz.
  • Ehliyet Soruları

    Ehliyet Soruları, trafik levhalarını öğrenerek kendinizi bu konuda test edebileceğiniz yararlı ve eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • Udrive

    Udrive uygulaması ile ehliyet sınavına kolay ve eğlenceli bir şekilde hazırlanabilirsiniz.
  • e-sürücü

    e-sürücü uygulaması ile ehliyet sınavına hazırlık yapabilirsiniz.
  • EhliyetApp

    EhliyetApp uygulamasındaki soruları çözerek ehliyet sınavına hazırlanabilirsiniz.