EhliyetApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
568 TOPLAM İNDİRME

EhliyetApp uygulamasındaki soruları çözerek ehliyet sınavına hazırlanabilirsiniz.

EhliyetApp, ehliyet sınavına mobil cihazınızdan hazırlanma kolaylığı sunan bir uygulamadır. B (otomobil), A1 – A2 (motosiklet) C (kamyon), D (çekici, tır), E (otobüs) veya H (engelliler için) sınıfı ehliyet almak isteyen kişilere yönelik hazırlanmış uygulamada tüm sorular ücretsiz olarak indirilip internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadan çözülebiliyor.

Android tabanlı telefon veya tabletinizde kullanabileceğiniz EhliyetApp sayesinde nerede olursanız olun ehliyet sınavına hazırlanabilirsiniz. Tüm ehliyet türleri için geçmiş sınav sorularını çözerek ehliyet sınavına hazırlanabilir, kalın kitapların kapağını dahi açmadan ehliyet alma işleminin ilk aşamasını başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Ehliyet testlerini tür ve yıla göre listeleyen uygulamada sınav esnasında süre işlediğinden sınav sonunda ilgili testi ne kadar sürede tamamladığınızı görebilirsiniz. Bunun yanında toplam doğru, yanlış ve boş sayınız, ortalama puanınız, yanlış yaptığınız sorular gösteriliyor.

EhliyetApp Özellikleri:

  • Tüm ehliyet türleri için geçmiş sınav soruları ve yanıtları
  • Test sorularını ehliyet türüne ve yıla göre görme
  • Test sorularını ücretsiz indirerek internet bağlantısı olmadan çözme
  • Test sonucu detaylı görme
  • Modern, sade kullanıcı arayüzü
Erkan Calp

EhliyetApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

EhliyetApp, tüm ehliyet türleri için en çok sorulan soruları ücretsiz olarak sunan bir test uygulamasıdır.

EhliyetApp uygulaması sayesinde ehliyet sınavına hazırlanırken sürücü kurslarının verdikleri kalın kitaplara ihtiyaç duymayacaksınız. A1 – A2, B, C – D – E, F – G ve H sınıfı ehliyet türlerine ait geçmiş yılların sınav sorularını ücretsiz olarak sunan, mobil cihazınıza indirme izni veren uygulama ile iPhone veya iPad’inizi açıp dilediğiniz vakit dilediğiniz yerde almak istediğiniz ehliyet türüne ilişkin testleri çözebilir ve sınava hazırlanabilirsiniz.

A1 – A2 sınıfı için İlk Yardım, Trafik ve Motor, B Sınıfı için İlk Yardım, Trafik ve Motor, C – D ve E sınıfı için İlk Yardım, Trafik, Motor, F – G sınıfı için İlk Yardım, Trafik, Motor ve H sınıfı için İlk Yardım ve Trafik bilgisini içeren test sorularını içerisinde barındıran uygulama, istediğiniz ehliyet türünün istediğiniz yılına ait test sorularına hızlıca ulaşmanıza imkan veren sade ve modern tasarımlı arayüz ile geliyor.

Test sorularını internet bağlantısı olmadan da çözmenize izin veren uygulamada test sonucunuzu detaylı olarak görebiliyorsunuz. Hangi sorularda yanlış yaptığınızı, testi ne kadar sürede tamamladığınızı, kaç soruyu doğru, yanlış yanıtladığınızı, kaç soruyu es geçtiğinizi görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Gojimo

    Gojimo uygulamasıyla farklı dersler ve konularda sorular üreterek ders çalışabilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.