Ekip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
661 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Ekip uygulaması sağlık personellerinin bir araya gelebileceği ve kendi özlük dosyalarını görebileceği bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Ekip uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan özlük bilgilerinizi görüntüleyebilir, meslektaşlarınızla haberleşebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen ve sağlık çalışanlarının kullanabileceği Ekip uygulaması, kurumsal işlem ve sosyal medya platformu olarak öne çıkıyor. Sağlık personellerinin özlük bilgilerini görüntüleme, kadro yeri bilgisi, eğitim bilgileri, zimmet bilgileri, kurum içi eğitimler, hizmet puanı, izin ve askerlik bilgileri gibi bölümlere ulaşabileceği uygulamada konu bazlı gruplar oluşturma imkanı da sunuluyor.

Diğer kullanıcılarla anlık mesajlaşma özelliğinden faydalanabileceğiniz uygulamada, takip ettiğiniz kişilerden gelen paylaşımları görebilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsiniz. Unvanlara göre duyuruların da yapıldığı interaktif bir platform olan Ekip uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Özlük bilgileri görüntüleme
  • Kurum içi eğitimler
  • Hizmet puanı görüntüleme
  • Sesli-görüntülü görüşme
  • Konu bazlı gruplar oluşturma
  • Duyurular
Volkan Yılmaz

Ekip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
188.1 MB DOSYA BOYUTU

Sağlık sektöründe çalışan personeller, Ekip uygulaması ile özlük işlemleri ve sosyal gruplar gibi özelliklerden faydalanabiliyorlar.

Ekip uygulaması ile sağlık çalışanları iOS işletim sistemli cihazları üzerinden interaktif bir portaldan faydalanabiliyorlar.

Sağlık Bakanlığının sağlık sektöründe çalışan personeller için geliştirdiği interaktif bir platform olan Ekip uygulaması, sosyal medya ile kurumsal işlemlerden oluşan oldukça faydalı bir platform haline getirilmiş. Sağlık çalışanları bu portal üzerinden özlük bilgileri görüntüleme, hizmet puanı, kadro yeri bilgisi, eğitim bilgileri, askerlik bilgileri ve izin bilgileri gibi ihtiyaç duydukları bilgilere anında erişebiliyorlar.

Diğer kullanıcılarla birlikte konu odaklı gruplar oluşturabileceğiniz ve paylaşımlarda bulunabileceğiniz platformda, anlık mesajlaşma özelliğini de kullanabilirsiniz. Takip ettiğiniz kişilerin paylaşımları için etkileşimde bulunmanıza da olanak tanıyan Ekip uygulamasında unvanlara göre duyurular da yapılabiliyor. Eğer siz de sağlık personeliyseniz, Ekip uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sağlık Bakanlığı EBYS

    Sağlık Bakanlığı EBYS: Android cihazlar için klasörlerinizi, klasördeki belgelerinizi, varsa ek ve ilgilerini görüntüleyebileceğiniz; paraf ve reddetme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Sağlık Bakanlığı

    Sağlık Bakanlığı'nın resmi uygulaması ile haberlere ulaşabilir, ideal kilonuzu hızlıca öğrenebilirsiniz.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Diyabet Kontrol Listeleri

    Diyabet rahatsızlığınız varsa, Diyabet Kontrol Listeleri uygulamasındaki önerilere göz atabilirsiniz.
  • tebrp

    tebrp uygulamasında, binlere ilacın detaylı bilgilerine anında erişim sağlayabilirsiniz.