Elements of Photography

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,776 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Elements of Photography, daha güzel fotoğraf ve videolar çekmek isteyen kullanıcılara yardımcı olmak için geliştirilen oldukça etkileyici ve yararlı bir uygulamadır.

Elements of Photography, Android uygulama marketi üzerindeki fotoğrafçılıkla ilgili en kapsamlı uygulamalardan bir tanesidir. Uygulama marketinde bulunan ve fotoğraflar üzerinde birçok değişiklik ve düzenleme yapmanıza imkan tanıyan uygulamalardan farklı olarak nasıl daha iyi fotoğraf ve video çekebileceğinizi öğreten uygulama ile bir süre sonra profesyonel fotoğraflar çekmeye başlayabilirsiniz.

Profesyonel ve güzel fotoğraflar çekmeniz için gerekli dersler ve araçları içinde barındıran uygulama ayrıca sizi öğrendiğiniz bilgilere göre test ederek sınav yapıyor. Bu sayede ne kadar öğrendiğinizi tespit ederek yeni şeyler öğrenmeye devam edebiliyorsunuz.

Fotoğraf çekmeyi sevenler veya profesyonel bir fotoğrafçı olmak isteyenleri çin ideal uygulamalardan biri olan Elements of Photography, özellik sahip olduğu özellikler sayesinde başlangıç seviyesindeki kullanıcılara pek çok kolaylık sağlamaktadır.

Sahip olduğu modern ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde istediğiniz herşeye uygulama içerisinde kolayca ulaşabilirsiniz. Sizde Android telefon ve tabletleriniz ile birbirinden güzel fotoğraflar çekmek istiyorsanız, Elements of Photography uygulamasını ücretsiz olarak indirerek hemen fotoğrafçılık derslerini okumaya başlayabilirsiniz.

Uygulamanın aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek uygulama ile yaabilecekleriniz hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Elements of Photography

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
604 TOPLAM İNDİRME
29.9 MB DOSYA BOYUTU

Elements of Photography, fotoğraf çekmeyi sevenler ve profesyonel fotoğrafçı olmak isteyenlere rehberlik yapmak için geliştirilen yararlı ve özel bir iOS uygulamasıdır.

iOS uygulama mağazasında onlarca fotoğraf düzenleme uygulaması olmasına rağmen, bu uygulamaların neredeyse tamamı kullanıcıların sadece fotoğraflarını güzelleştirmesine yaramaktadır. Kullanıcıların daha iyi fotoğraf çekmesine katkıları bulunmayan uygulamalar, çekilen fotoğraflar üzerinde otomatik değişiklikler yaparak fotoğraflarınızı güzelleştirmektedirler. Filtre ekleme ve efekt ekleme gibi işlemler oldukça basite indirgenerek güzel fotoğraf oluşturma işi kolaylaştırılmıştır. Fakat uygulama yerine kendiniz daha profesyonel ve daha güzel fotoğraflar çekmek istiyorsanız, Elements of Photography size yardımcı olacak ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Tabi iyi bir fotoğrafçı olmak belirli bir sürenizi alacaktır.

Uygulama içerisinde fotoğrafçılığın en ufak detaylarından en ince ayrıntısına kadar herşeyi bulabilirsiniz. Gelişmiş teknikleri öğrenerek daa iyi fotoğraflar çeker hale gelmek bu uygulama ile artık mümkün. Verdiği dersler sayesinde kullanıcıların heyecanlı olmasını sağlayan Elements of Photography, gerçekten iyi bir fotoğrafçı olmak istiyorsanız, size gerekli olan tüm araçları ve bilgileri sunmaktadır. İyi bir fotoğrafçı olmak için çıkacağınız bu serüvende pratik yaparak uygulamaya dönüştürmek en önemli iki unsurunuz olmalıdır.

Öğretme bölümü dışında öğrendiklerinizi test edebileceğiniz sınav bölümü de bulunan uygulama ile, fotoğrafçılığa dair edindiğiniz bilgileri test ederek neler öğrendiğinizin farkına varabilirsiniz. Alacağınız puana göre okumaya devam ederek sahip olduğunuz tecrübelere yenilerini ekleyebilirsiniz.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Elements of Photography uygulamasını, profesyonel fotoğraflar çekmek istiyorsanız kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Uygulamanın aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek neler yapabileceğinize dair daha çok bilgi edinebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Elements: Match 3 RPG

    Harika deneyim sunan bir RPG deneyimi
  • Earthcore: Shattered Elements

    Earthcore: Shattered Elements mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Elements: Epic Heroes

    Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.
  • Elements

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Breaking Bad: Criminal Elements

    Meşhur Breaking Bad dizisinin strateji tabanlı oyunu karşınızda.
  • Cochlear Sounds of Life

    Cochlear Sounds of Life, çektiğiniz fotoğraflara 5 ile 10 saniye arasında sesler eklemenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.