Elite Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Elite Trials ile keyif dolu yarışlara katılabilirsiniz.

Android Yarış oyunları arasında yer alan Elite Trials oldukça hoş grafiklere sahip olarak karşımıza çıktı. Oyunculara aksiyondan ziyade keyif dolu bir yarış ortamı sunan yapım ücretsiz olarak yayınlandı.

Birbirinden farklı destansı karakterlerin yer aldığı oyunda çok oyunculu olarak arkadaşlarınızla yarışabilir ve en iyi kimin olduğunu gösterebilirsiniz. Çeşitli motor seçenekleri ile tüm oyuncuların zevkine hitap eden mobil oyunda akrobatik hareketler yapabilir ve yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Oyun içerisinde 15 farklı motosiklet yer alıyor. Oyuncular kazandıkları yarışlar sonrasında altın ile ödüllendirilirler. Bu altınlar ile motosikletlerin kilidini açabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Dileyen oyuncular mevcut motorlarının performansını arttırarak da daha hızlı bir yapıya kavuşabilirler.  Zorlu parkurların yer aldığı yapımda birden fazla farklı lig seçenekleri bulunmaktadır. Oyuncular bu liglere katılabilir ve dünyanın birçok yerinden yarışçı ile karşı karşıya gelebilirler.

Yapılan yarışlarda çiviler, bombalar, camlar vs. gibi tehlikeler yer almaktadır. Bu tehlikelerden sıyrılarak bitiş çizgisini geçen ilk yarışçı olmalı ve büyük ödülü almalısınız.

Doğukan Çağlakpınar

Elite Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

İOS cihazınızda eğlenceli bir oyun oynamak isterseniz, Elite Trials’i denemelisiniz.

Mobil oyun severler tarafından keyifle oynanan Elite Trials her geçen gün kitlesini arttırmaya devam ediyor. Android oyuncuları tarafından 4.6 gibi bir inceleme puanı alan yapım, birbirinden farklı tam 15 motosiklet seçeneği ile oyuncuların beğenisini toplamaya devam ediyor.

Alışılmışın dışındaki parkur seçenekleri ile oyunculara hızlı ve bir o kadar da tehlikeli bir yarış sunan yapım da grafiklerin kalitesi adeta kusursuzdur. Çeşitli zorluk derecelerine sahip olan parkurlarda oyuncular gerçek zamanlı olarak küresel yarışçılar ile karşı karşıya gelecek ve birinci olabilmek için bütün yeteneklerini gösterecekler.

Oyuncuları parkurlarda çeşitli tehlikeler beklemektedir. Bu tehlikeler arasında çivi ve bomba ilk sırada yer almaktadır. Oyuncular bu tür tehlikeli nesnelerin üzerinden geçtiği sürece yavaşlayacak hatta yarıştan diskalifiye olacaklar. Mobil oyun severlere rengarenk bir atmosfer sunan geliştirici ekip, aksiyondan ziyade eğlenceli vakit geçirmeye odaklanmış gibi görünüyor. Çeşitli liglerinde yer aldığı oyunda, dilediğiniz lige katılabilir ve yeteneklerini gösterebilirsiniz. Motorunuzun eksik kaldığı durumlarda altın karşılığı yükselterek daha hızlı bir yapıya kavuşturabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials Wipeout 2017

    Trials Wipeout 2017, tüm Android telefonlarda akıcı oynanış sunan motosiklet yarışı oyunu.
  • Psebay: Gravity Moto Trials

    Psebay: Gravity Moto Trials, eğlence ve macera dolu keyifli yarışlar yapabileceğiniz, güzel bir motosiklet oyunudur.
  • Zombie Road Trip Trials

    Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur
  • Stickman Trials

    Motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • All Terrain: Hill Trials

    Farklı araç modellerini süreceğiz.
  • Truck Trials Driving Challenge

    Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Trials Frontier

    Son derece gerçekçi fizik motoru ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Trials Frontier, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Elite Motos 2 APK

    Serinin son oyunu olan Elite Motos 2 APK, yenilenmiş özellikleri ile beraber iyi bir simülasyon deneyimi sunuyor.