Elvin: The Water Sphere

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Elvin: The Water Sphere mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Elvin: The Water Sphere bize eskiden televizyonlarımıza bağlayarak oynadığımız oyun konsollarımızda oynadığımız klasik platform oyunlarını hatırlatan bir yapıya sahip bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Elvin: The Water Sphere'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve bu dünyayı kurtarmak için çabalıyoruz. Oyunda bütün olaylar Goomswood Ormanı'nın dengesini koruyor Su Küresi'nin çalınmasıyla başlıyor. Yer altının derinliklerinden gelen Elfrod adlı goblin bu küreyi çalarak yağmurun yağmasını engelliyor ve ormanın yok olmasının önünü açıyor. Kahramanımız Elvin ise Elfrod'u durdurmak için yola çıkıyor. Biz de bu macerada ona eşlik ediyoruz.

Elvin: The Water Sphere'de Mario'da olduğu gibi kahramanımızla çukurların üzerinden atlıyor, altınları topluyor ve düşmanlarımızla savaşarak bölümleri geçiyoruz. Oyun içinde 10 farklı dünyayı ziyaret edebilmekteyiz. Oyunda ilginç araçları da kullanabiliyoruz; uçan bir inek ve tekne olarak kullandığımız penguen bu araçlar arasında.

Can Erdil Şentürk

Elvin: The Water Sphere

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Elvin: The Water Sphere mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Elvin: The Water Sphere eğer eskiden televizyonlarınıza bağladığınız atarilkerinizde oynadığınız retro oyunları özlüyorsanız aradığınız eğlenceyi size sunabilecek bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Elvin: The Water Sphere'de Goomswood adlı ormana konuk oluyoruz ve bu ormanın geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz. Elfrod adlı goblin dünyanın derinliklerinden yer yüzüne çıkarak bu ormanda yağmur yağmasını sağlayan Su Küresini çalıyor ve kayıplara karışıyor. Kahramanımız Elvin de ormanını kurtarabilmek ve dengeyi tekrar sağlayabilmek için Elfrod'un peşine düşüyor. Biz de kahramanımzıın karşısına çıkan engelleri aşmasına yardımcı oluyoruz.

Elvin: The Water Sphere retro tarzda grafiklere ve oynanışa sahip. 10 farklı dünyayı ziyaret edebildiğimiz oyunda bölümleri geçebilmek için çukurların üzerinden atlamamız, düşmanlarımızla çarpışmamız gerekiyor. Yolumuz üzerindeki altınları toplayarak ek puan da kazanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Water Shooty

    Water Shooty Android oyununda saklanarak düşmanları vuruyoruz.
  • Sphere

    Sphere uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde 3 boyutlu fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • World of Water APK

    Su altı dünyasına giriş yaptığınız World of Water APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunları arasında yer alıyor.
  • Lost Sphere

    Küreyi dengede tutarak hedef noktaya ulaştırmalısınız.
  • Water Boy

    Water Boy, Android için geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
  • Poly Water

    Poly Water, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Fire And Water

    Fire And Water, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hem bulmaca hem de macera oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Fish Out Of Water!

    Fish Out Of Water! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir balık fırlatma oyunudur.