Emoji Tahmin Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
578 TOPLAM İNDİRME

Emoji Tahmin Oyunu, birbirinden farklı emojiilerin anlamlarını bulmaya çalıştığınız bir kelime oyunudur.

Emoji Tahmin Oyunu, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tahmin etme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda emojilerin size anlatmak istediği kelimeyi bulmaya çalışıyorsunuz.

Zevkli ve basit bir oyun olarak karşımıza çıkan Emoji Tahmin Oyunu, adından da anlaşılacağı üzere emojilerin anlattığı kelimeyi tahmin etme üzerine kurulu bir oyundur. Oyunda emojilerin anlatmak istediği kelimeyi açığa çıkarıyor ve yüksek puanlara ulaşarak rakiplerinize fark atıyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz ve kendinizi sınayabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Farklı emojilerin bir araya gelerek tek bir kelimeyi gösterdiği oyunda kelimeleri en kısa sürede bulmanız gerekiyor. Puanları toplayarak liderlik tablosunda üst sıralara çıkabiliyorsunuz. Ayrıca bilemediğiniz soruları atlayabiliyor ve harf satın alabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir tahmin oyunu olarak nitelendirebileceğim Emoji Tahmin Oyununu mutlaka denemelisiniz.

Renkli grafikleri ve eşsiz kurgusuyla Emoji Tahmin Oyunu mutlaka oynanması gereken bir oyundur. Eğer kelime dağarcığınıza güveniyorsanız kendinizi test edebilir ve sorulara doğru cevap vermeye çalışabilirsiniz.

Emoji Tahmin Oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Emoji Çöz

    Emoji Çöz uygulamasında birçok kategoride sorulan ve emojilerden yola çıkarak tahmin etmeniz gereken kelimeler bulunuyor.
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Guess The Emoji

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Emoji Trivia

    Emoji Trivia uygulamasında, emojilerden oluşan binlerce sorunun cevabını tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Carkifelek

    Çarkıfelek, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir kelime tahmin etme oyunu.
  • Tahmin Et!

    Tahmin Et!, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş kelime tahmin oyunudur.
  • Doodle Draw for Messenger

    Doodle Draw for Messenger, Facebook Messenger uygulaması kullanıcıları için geliştirilen ve oyun tadında olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android resim çizme ve tahmin etme oyunu.
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu