Empire War: Age of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.

Empire War: Age of Heroes, güçlü şampiyonlar yetiştirip krallığınızı büyüterek sürekli güç kazanacağınız hem heyecanlı hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android savaş oyunu. MMORPG kategorisinde yer alan yeni strateji oyununda amacınız öncelikli olarak krallık kurmak ve bu krallığı genişletmek.

Diğer oyuncular ile takasa girebileceğiniz oyunda aynı zamanda diğer oyunlar ile müttefik olup birlikte savaşabiliyorsunuz.

Etkileyici grafiklere sahip olan oyunda özellikle savaş aksiyonları gerçekten çok heyecanlı. Ordunuzu gerçek zamanlı komuta ederek yönlendireceğiniz oyunda strateji oyunu keyfini doyasıya çıkarabiliyorsunuz.

Son zamanlarda oynayabileceğiniz yeni bir savaş ve strateji oyunu arıyorsanız Empire War'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Empire War: Age of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Empire War: Age of Heroes, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz Türkçe online strateji oyunu.

Empire War: Age of Heroes, detaylı tasarlanmış yüksek kalitede görseller içermesine karşın fazla yer kaplamayan eğlence dozu yüksek bir strateji oyunu. Çok oyunculu diğer deyişle online savaşlara katılma fırsatı sunan oyun iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulmasıyla dikkatimizi çekiyor.

iPhone ile de uyumlu olan ancak iPad’in büyük ekranında oynamanızı tavsiye ettiğim strateji oyununda adından da tahmin edeceğiniz amacınız kendi imparatorluğunuzu kurup genişleterek tek güç olmak. Okçularınız, zırhlı süvarileriniz, lejyonerleriniz, mancınıklarınız dahil tüm silahlarınızla gerek saldırı gerekse de savunma hattında yapılanmanızı sürdürüyor ve tarihi şehirleri fethederek ilerliyorsunuz.

Bu tarz oyunların olmazsa olmazı ittifak kurma bu oyunda da karşımıza çıkıyor. Dilerseniz diğer oyuncularla gücünüzü birleştirip düşman ordularını daha kısa sürede darmadağın yapma şansına da sahipsiniz. Ayrıca diğer oyuncularla kaynak ticareti yaparak eksiklerinizi hızlıca gidermeniz mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Warring Empire

    Age of Warring Empire kaliteli bir strateji oyunudur
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Anvil: War of Heroes

    Anvil: War of Heroes, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen kart desteleri halinde kahramanlar içeren bir strateji oyunudur.
  • Heroes of War: Orcs vs Knights

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Warhammer Age of Sigmar: Realm War

    Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!