Empires War - Age of the Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME

Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.

Empires War - Age of the Kingdoms, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazınız ile birlikte Google Play üzerinden indirebileceğiniz bir tür gerçek zamanlı strateji oyunudur.

Super Dream Network isimli oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Empires War - Age of the Kingdoms için Age of Empires II’nin mobil versiyonu yakıştırması yapsak çok da yanılmış olmayız. Efsanevi strateji oyunundan ne var ne yoksa aşırtan bu yapım, yine de ortaya mobil oyuncular için çok çok başarılı bir oyun koymayı da başarmış. Ortalama grafiklerinden ziyade oldukça hızlı işleyen yapısı ve kolay kontrolleriyle sizlere üst düzey bir gerçek zamanlı strateji oyunu deneyimi sunan Empires War - Age of the Kingdoms, kesinlikle denenebilir oyunlardan bir tanesi.

Age of Empires II furyasını kaçıranlar için özetlemek gerekirse Empires War - Age of the Kingdoms, kaynakları işleyerek medeniyetinizi geliştirmeye çalıştığınız bir oyun. Birkaç işçiyle başladığınız bu yapımda amacınız, çevrenizdeki kaynakları toplayarak bunları binalara dönüştürmek ve bu binalardan asker çıkararak, çevredeki düşmanları öldürmek. Bu yapısı MMO yani çok oyunculu online bir temaya da oturtan yapım, Clash of Clans’ın Age of Empires modeli olarak da tanıtılabilir.

Ramazan Tugay Kahraman

Empires War - Age of the Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Empires War - Age of the Kingdoms, iOS işletim sistemi kullanan mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Empires War - Age of the Kingdoms, iOS işletim sisteminin yeni sürümleri üzerinde çalıştırabileceğiniz gerçek zamanlı strateji oyunudur.

Super Dream Network Technology tarafından geliştirilen en yeni oyun olan Empires War - Age of the Kingdoms, Massive Multiplayer Online yani Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi yapısının derinlerine kadar işlemiş ve kendine has oyun içi dövüş sistemi bulunan, Age of Empires serisiyle tanıdığımız oyun yapısını sürdürmeyi başaran kaliteli mobil oyunlardan bir tanesidir. Age of Empires ismiyle birlikte anladığınız üzere oyun kur, geliştir ve fethet mantığıyla işlemektedir.

Age of Empires II’nin yan sanayi mobil versiyonu olarak rahatlıkla adlandırabileceğimiz bu oyun, bütün temasını efsanevi strateji oyunundan aparsa bile bunu çok iyi şekilde başarabildiği için ortaya strateji oyuncularının çok seveceği bir yapım çıkarmayı da başarabilmiştir.

Bilmeyenler için özetlemek gerekirse; Empires War, birkaç işçiyle başladığınız ve işçilere binalar kurdurup, çevrenizdeki kaynakları işeyerek medeniyetinizi geliştirdiğiniz bir oyundur. Her yeni çap ile birlikte daha güçlü savunma ve saldırı birimlerine sahip olduğunuz bu türde, bütün amacınız rakiplerinizi yok etmektir.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Rival Kingdoms: Age of Ruin

    Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Pocket Kingdoms: War of Glory

    Harika vakit geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu
  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.