End Space VR

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

End Space VR, Google Cardboard için özel geliştirilmiş kaliteli grafiklere sahip uzay savaşı oyunu.

End Space VR, Google Cardboard için özel olarak geliştirilmiş, gerek oynanışıyla gerekse de grafikleriyle AAA kalitesinde odluğunu gösteren uzay savaşı oyunu.

Sanal gerçeklik modunun haricinde özel bir görüntüleyici olmadan da oynanabilen ve Bluetooth, USB oyun kontrolcülerini destekleyen uzay oyununda aksiyon hiç dinmiyor. Gerek doğrudan karşınıza çıkan, gerekse de arkanızdan saldıran düşman uzay gemilerini mini uzay geminizin lazerlerini ateşleyerek paramparça yapıyorsunuz. Yalnız uzayın derinliklerine gönderdiğiniz her düşman sonrasında zorluk düzeyi bir çıta artırılıyor.

Hem uzay gemisi hem de silahlar için etkili yükseltme seçenekleri sunan End Space VR’ı kulaklıkla ve ayakta veya döner sandalyede oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

End Space VR

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

End Space VR, Google Cardboard ile oynayabileceğiniz uzay savaşı oyunu.

End Space VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynanmak üzere geliştirilmiş mobil oyunlar arasında ve adından da tahmin edeceğiniz üzere bizleri uzayın derinliklerine götürüyor. Grafik, ses, oynanış, atmosfer kısacası her açıdan üst düzey olan oyunda etrafımızı saran uzay gemilerini atlatmaya çalışıyoruz ancak savaşın bir sonu yok.

Geliştiricinin de belirttiği üzere enfes görseller ve kulaklıkla oynadığınızda alabileceğiniz sesler sunan uzay oyununu oynamak için Google Cardboard gibi bir sanal gerçeklik gözlüğünüzün olması şart değil. Tabii ki oyun asıl yüzünü sanal gerçeklik gözlüğüyle gösteriyor lakin klasik şekilde de oldukça keyif veriyor.

Uzay temalı hayatta kalma oyunu olarak tanımlayabileceğimiz End Space VR’da gerçek zamanlı hasar sistemi de yer alıyor ve gözünüze çarpan parçacıkları da havaya uçurabiliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe uzay geminizle birlikte silahlarını da yükseltme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.
  • Dino VR Shooter: Dinosaur Hunter Jurassic Island

    Sanal gerçeklik (VR) destekli harika bir dinozor oyunu
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Insidious VR

    Insidious VR sanal gerçeklik tabanlı bir korku oyunudur
  • Roller Coaster VR

    Roller Coaster VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz lunapark treni oyunu.
  • Zombie Shooter VR

    Zombie Shooter VR, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğü ile oynanabilen zombi öldürme oyunu.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Marshals 2

    Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur