Endless Mine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Endless Mine, iki boyutlu retro görsellere sahip hayatta kalma oyunu.

Endless Mine, retro görselleriyle daha çok eski nesil oyuncuların dikkatini çekecek, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılmış bir yapım. Aksiyon dozu yüksek diğer deyişle hareketli anların eksik olmadığı mobil oyunlara ilginiz varsa ve de eski oyunlara özlem duyuyorsanız oynamanızı isterim.

Maden ocağını istila eden yaratıklara karşı mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz oyunda hem kontrolümüzdeki karakter hem de karşılaştığımız canavarların görünümü oldukça ilginç. Tabii ki buna bağlı yaratıkları öldürmek, onların saldırılarından korunmak için kullandığımız yükseltilebilir silahlar ve kalkanlar da farklı görünüme sahipler.

İki boyutlu, sürekli ateş ederek ilerlediğimiz oyunun kontrol sistemi küçük ekranlı telefonlarda da rahatlıkla oynanabilmek üzere tasarlanmış. Karakterimizin yönünü yukarı ve aşağı kaydırma yaparak ayarlıyor, sonları gelmeyen yaratıkları öldürmek için de ekranın sağ altına basılı tutuyoruz.

Erkan Calp

Endless Mine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Endless Mine, eski nesil grafiklere sahip aksiyon yüklü yaratık öldürme oyunu.

Endless Mine, eski atari oyunları oynadığımız döneme götüren yeni nesil oyuncuların oynarken keyif alacağını düşünmediğim yapımlar arasında. Harika görseller sunan oyunda karşımıza çıkan yaratıkları öldürüyoruz. Oyunun hem iPhone hem de iPad'de oynanabildiğini belirteyim.

Birbirinden ilginç silahlar kullanabilen karakterimizi maden ocağında kaderiyle baş başa bırakmak yerine ona yardım elimizi uzatıyoruz. Maden ocağını istila eden, üstümüze saldıran çirkin yaratıklara karşı hayatta kalmak elbette kolay olmuyor. Öldürdükçe yeni türleri geliyor ve gitgide daha zor ölüyorlar.

Rastgele oluşturan bölümleriyle her defasında farklı yaratıklarla bizi karşı karşıya getiren aksiyon yüklü oyunda çift dokunuş kontrol sistemi mevcut. Karakterimizin kontrolünü sağlamak için ekranın sol köşesinde yukarı ve aşağı sürükleme yapıyor, güvenliğimizi sağlamak için de ekranın sağına basılı tutuyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mine Blitz

    Mine Blitz, altınları toplayarak ilerlediğiniz aksiyon yüklü madencilik oyunu.
  • Endless Boss Fight

    Endless Boss Fight, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz robotlu bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Mine 3

    Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Endless Nightmare 2: Hospital APK

    Endless Nightmare 2: Hospital APK'da ürpertici bir hastane de hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Endless Nightmare 3: Shrine APK

    Korku yüklü sahnelere sahip olan Endless Nightmare 3: Shrine APK, 1 milyon barajını geride bıraktı.
  • Toby: The Secret Mine

    Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Pocket Mine 2

    Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.
  • Endless Sniper

    Endless Sniper oldukça sürükleyici bir mobil sniper oyunudur