Enigma Express

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Enigma Express'te bölümlerde saklı olan objeleri bulmaya uğraşıyoruz.

Enigma Express, dikkatli gözlere sahip olan ve bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan Android cihaz sahiplerinin kaçırmaması gereken bir bulmaca oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda bölümlere gizlenmiş olan objeleri bulmaya çalışıyoruz.

Daha önce pek çok obje bulma oyunu denemiş olmamıza rağmen Enigma Express'te karşımıza çıkan kalitede bir grafik anlayışına sahip çok az oyuna denk geldik. Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen bu denli bir kaliteye sahip olması hoşumuza giden detaylardan birisi oldu.

Oyunda objeleri bulmakla uğraşırken bizlere son derece kaliteli müzikler eşlik ediyor. Oyunun genel atmosferine son derece uyum sağlayan bu müzikler Dorn Beken tarafından bestelenmiş ve kaydedilmiş.

Enigma Express'te istersek aldığımız puanları arkadaşlarımızın kazandıkları puanlarla kıyaslayabiliyoruz. Bu sayede daha eğlenceli bir ortam oluşturma şansına sahip oluyoruz.

Bulmaca ve obje bulma oyunlarından keyif alıyorsanız Enigma Express'i denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Enigma Express

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
232 MB DOSYA BOYUTU

Enigma Express ücretsiz olarak sunulan keyifli bir bulmaca oyunudur. Oyunda son derece kıymetli olan çalınmış nesneleri bulmaya çalışıyoruz.

Enigma Express ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Sıradan bulmaca oyunları gibi tekdüze ilerlemeyen oyunda tamamen orijinal bir hikaye sunuluyor. Oyunda son derece gizli bir kasada muhafaza edilen ve ünlü bir suçluya ait olan eşyalar çalınıyor. Biz de bu önemli eşyaları bulmak için yola çıkıyoruz.

Gizemli ve bir o kadar da tehlikeli olan bu yolculukta ünlü hafiye Hannah Dakota ile takım olmamız gerekiyor. Oyunda yer alan çevre modellemeleri ve tasarımları son derece başarılı. Karmaşık odalarda bizden istenen nesneleri bulmaya çalışıyoruz.

Ekranın alt kısmında bulmamız gereken nseneler bize gösterilmekte. Fakat açıkça belirtmek gerekiyor ki birçok eşyanın bulunduğu odalarda bu nesneleri bulmak hiç de kolay değil.

Enigma Express'in en dikkat çeken yanlarından birisi de Facebook entegrasyonu sağlaması. Bu özelliği kullanarak arkadaşlarınızla ortak bir maceraya tanık olabilirsiniz. Genel olarak iyi bir çizgide ilerleyen Enigma Express bu tarz bulmaca oyunlarından keyif alan herkesi denemesi gereken türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Reborn: Enigma

    Heroes Reborn: Enigma yüksek kaliteli grafikler içeren bir mobil macera oyunudur
  • RGB Express

    RGB Express bulmaca oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.
  • Express Thru

    Hoş atmosferiyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu
  • Trainyard Express

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • BKM Express

    BKM Express uygulaması ile alışverişlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Pixlr Express

    Pixlr Express, ücretsiz olması ve zengin araçları bünyesinde barındıran bir fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • SketchBook Mobile Express

    Aklınıza gelen çizim fikirlerini anında dijital ortama aktarın, kaydedin. Sketchbook Mobile Express, sizlere profesyonel bir çizim ortamı sağlıyor.