Epic Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Epic Skater Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli ve dinamik bir kaykay oyunudur.

Epic Skater eğlenceli ve hareketli atmosferiyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyun sonsuz koşu dinamikleriyle kombine edilmiş. Bu yönüyle Epic Skater kaykay temalı sonsuz koşu oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Her ne kadar kaykay oyunu olsa da bir Tony Hawk’s Pro Skater beklemeyin. Epic Skater olaya biraz daha farklı yaklaşıyor. Oyunda Los Angeles’ın sokaklarında kaykayıyla ilerleyen bir karakteri yönetiyoruz. Oyunda karşımıza farklı türde engelle çıkıyor. Kolay yönetilen kontrol mekanizmasını kullanarak karakterimizi bu engeller üzerinden zıplatıyor ve karşımıza çıkan altınları topluyoruz.

Oyunda tek yapmamız gereken şey bunlar değil. Kaykay oyunu olduğu için Epic Skater’da oyun esnasında farklı kaykay hareketleri yaparak daha fazla puan toplayabiliyoruz. Çocuksu grafiklerle donatılan oyunda dinamik ve akıcı hareket tepkilmelerine yer verilmiş. Bu arada çocuksu grafikleri negatif bir şey olarak algılamayın. Epic Skater her yaştan oyunsevere hitap eden bir yapım ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.

Emircan Erdoğan

Epic Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
58.5 MB DOSYA BOYUTU

Epic Skater ücretsiz olarak sunulmasına rağmen başarılı bir sonsuz koşu ve kaykay oyunu kombinasyonu sunan eğlenceli bir yapımdır.

Epic Skater hem Android hem de iOS cihazlar için sunulan eğlenceli bir kaykay oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirebilecğeiniz Epic Skater’da sonsuz koşu oyunu atmosferi ve kaykay oyunu dinamikleri başarılı bir şekilde kombine edilmiş.

Her ne kadar kaykay oyunu olarak lanse edilse de Epic Skater’da Tony Hawk’s Pro Skater gibi bir oyun yapısı mevcut değil. Daha çok sidescroller havası hakim.

Karakterimizle Los Angeles sokaklarında çeşitli akrobatik hareketler yaparak puan toplamaya çalışıyoruz ve karşımıza çıkan engelleri aşmaya gayret ediyoruz. Elbette ki bunları yaparken bide karşımıza çıkan altınları toplamamız gerekmekte.

Bölümler esnasında sergileyebileceğimiz 25 farklı hareket mevcut. Bunları kombine ederek daha fazla puanlar toplayabiliyoruz. Online skor tabloları ve farklı başarım kategorileri sunan Epic Skater’da karakterinizi seviye atlatma şansına da sahipsiniz. Oyundaki amaç ise diğer sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi en ileri gitmek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Faily Skater

    Faily Skater, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • Corgi Pro Skater

    Corgi Pro Skater, köpeklerle kaykay yaptığınız eğlenceli Android oyunu.
  • Faily Skater 2

    Kaykay oyunu Faily Skater 2, Android Google Play'de!
  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz, ücretsiz olarak sunulan bir kaykay oyunudur.
  • Star Skater

    Star Skater, Android platformunda retro görselleri ve kolay oynanabilirliğiyle öne çıkan kaykay oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • True Skate

    True Skate hem ücretsiz olarak sunulan hem de Tony Hawk's Pro Skater'a benzer özellikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.