Era Origin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz görünümlere ve ölümcül silahlara sahip onlarca karakterden yararlanarak rakiplerinizle birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Farklı özelliklere ve silahlara sahip yüzlerce savaş kahramanından yararlanarak rakiplerinizle nefes kesen RPG savaşları yapabileceğiniz ve kendi stratejilerinizi geliştirerek düşmanlarınızı farklı yollardan devirebileceğiniz Era Origin, Android ve iOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, farklı kostümlere ve özel güçlere sahip güçlü karakterleri yöneterek rakiplerinizle birebir savaşmak ve ganimet toplayarak yeni karakterlerin ve savaş aletlerinin kilidini açmaktır. Ürkütücü savaş meydanlarında kora kor mücadele ederek düşman birliklerini yok etmek için yeni savaş stratejileri geliştirmeli ve kahramanlarınızın özel güçlerinden yararlanarak rakiplerinizi alt etmelisiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve savaşçılarınıza farklı kostümler alabilirsiniz. Ayrıca karakterlerinizi özelleştirerek yeni özellikler ekleyebilir ve farklı silahlarla donatabilirsiniz.

Mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Era Origin, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından benimsenen ve bağımlılık yapıcı özelliği ile dikkat çeken kaliteli bir RPG oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Era Origin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
483.3 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz görünümlere ve ölümcül silahlara sahip onlarca karakterden yararlanarak rakiplerinizle birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Göz kamaştırıcı kostümler ve özel güçlerle donatılmış güçlü savaş kahramanlarını yöneterek rakiplerinize meydan okuyacağınız ve Nefes Kesen RPG savaşlarına katılarak ganimet kazanmak için mücadele edeceğiniz Era Origin, rol oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sürükleyici bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, rakiplerinizle birebir savaşarak ganimet toplamak ve karakterlerinizi özelleştirerek yeteneklerini geliştirmektir. Ganimet kazandıkça kahramanlarınızın kostümlerini yenileyebilir ve daha güçlü silahlarla donatabilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça karakterlerinizin özelliklerini geliştirebilir ve savaşlarda daha etkili olmalarını sağlayabilirsiniz.

Oyunda birbirinde farklı özelliklere ve ölümcül silahlara sahip onlarca savaşçı yer almaktadır. Ayrıca karanlık ve ürkütücü birçok savaş meydanı bulunmaktadır. Kendi savaş stratejinizi geliştirerek rakiplerinizi mağlup etmek için mücadele etmeli ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Era Origin, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Era of Arcania

    Gerçek oyuncular ile mücadele edeceğiz.
  • Utopia: Origin

    Açık dünyada devasa canavarlar ile kapışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.