Errands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Errands uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda yapılacaklar listelerinizi kolayca yönetmenizi sağlıyor.

Errands uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz görev yönetimi uygulamalarından bir tanesi ve oldukça kolay bir kullanıma sahip diyebilirim. Etkinlik ve görevlerinizin yönetimi için en detaylı veya en çok özelliğe sahip uygulamalardan birisi değil ancak ücretsiz bir programa göre içerisinde yer alan araçların hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda pek çok işinizi kolaylaştıracağına eminim. Görevler yaratma, kontrol listeleri, alarmlar ve bildirimler, takvimler gibi ihtiyaç duyabileceğiniz tüm araçlara uygulama içerisinden erişebilirsiniz.

Uygulamanın arayüzü olabildiğince basit ve anlaşılır şekilde hazırlanmış. Böylece ekrandaki bir kaç tıklama ile kolayca tüm istediğiniz özelliklere erişebiliyorsunuz. Ancak arayüzün biraz eski tarzda kalması bazı kullanıcıları rahatsız edebilir. Bu konuda uygulamanın işlevselliğinin daha öne çıktığını belirtmek gerekli.

Yarattığınız görev ve etkinlikler, farklı kategoriler altında listelendikleri için en hızlı yoldan erişim sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca yıldızlı önem verme özelliği sayesinde tek bakışta hangi görevlerin sizin için daha önemli olduğunu hemen anlayabilmek de mümkün.

Zamanlama özelliği ise hem tek seferlik hem de sürekli olarak ayarlanabiliyor. Bu sayede belli aralıklarla yapmak zorunda olduğunuz işleriniz varsa onları tekrarlanan işler olarak girebilir ve bildirimler sayesinde haberdar olabilirsiniz. Uygulama ücretsiz olsa da satın alma seçeneği geliştiriciye destek olmak isteyenler için konulmuş ve alsanız da herhangi bir etkisi olmuyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Popüler e-posta uygulamaları arasında yerini alan Gmail, iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir uygulamadır.
  • Kariyer.net İş Ara

    Kariyer.net İş Ara ile iş ilanlarına başvurabilir, başvurularınızı takip edebilirsiniz.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması sayesinde iş arayanlar ve eleman arayanlar kolaylıkla hedeflerine ulaşabiliyorlar.
  • İş İlanları

    İş İlanları, dünyanın en iyi iş arama motoru Indeed'in mobil cihazlar için geliştirdiği resmi uygulamadır.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, iOS platformu için geliştirilmiş popüler iş arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    isbul.net uygulamasıyla yeteneklerinize ve kriterlerinize uygun iş ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel yardımcı uygulama
  • TeamGram

    TeamGram uygulaması ekibinizle birlikte iş yönetimi ve takibi yapabilmenizi sağlıyor.