Ertuğrul Gazi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
4,168 TOPLAM İNDİRME

Ertuğrul Gazi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Ertuğrul Gazi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kayı boylarının mücadelesini anlatan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Birbirinden zorlu 16 farklı göreve sahip olan oyunda Türk tarihinde önemli bir yeri bulunan Ertuğrul Gazi'yi kontrol ederek haçlı askerleriyle mücadele ediyorsunuz. Haçlı ve Moğol askerlerini ortadan kaldırıyor, yolun sonundaki kaleye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Ok ve kılıç kullanabildiğiniz oyunda dikkatli olmalı ve düşman askerine mağlup olmamalısınız. Farklı özel yetenekler de kullanabileceğiniz Ertuğrul Gazi oyununda işiniz bir hayli zor. Gerçekçi atmosferi ve kolay kontrolleriyle bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunu mutlaka denemelisiniz.

21 yaşındaki Türk bir genç tarafından 6 ayda geliştirilen oyun, tarihi sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur diyebilirim. Farklı silahların yer aldığı oyunda düşmanları yok ederek puanlar kazanmalı ve Ertuğrul Bey'i farklı zırhlarla kuşandırmalısınız. Becerilerinizi sergilediğiniz Ertuğrul Gazi oyunu sizleri bekliyor.

Ertuğrul Gazi oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ertuğrul Gazi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME
300 MB DOSYA BOYUTU

Ertuğrul Gazi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Ertuğrul Gazi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur. Moğol ve Haçlı askerleriyle mücadele ettiğiniz oyunda Türk'ün gücünü ortaya koyuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkan Ertuğrul Gazi, tarihi dönemleri tekrardan yaşamanızı sağlayabilecek bir oyundur. Oyunda Haçlı ve Moğol askerleriyle mücadele ediyor ve yolun sonuna ulaşmaya çalışıyoruz. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda farklı silahlar kullanabiliyoruz. Özel hareketler de yapabildiğimiz oyunda dikkatli olmalı ve hayatta kalmalısınız. Ertuğrul Bey'i kontrol ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz Ertuğrul Gazi oyununu mutlaka denemelisiniz.

21 yaşındaki bağımsız bir Türk geliştirici tarafından piyasaya sürülen Ertuğrul Gazi oyunu, Kayı Boyu'nun mücadelesini anlatıyor. Bağımlılık yapıcı etkiye de sahip olan oyunda puanlar kazanmanız gerekiyor. Zırhlar satın alabileceğiniz oyunda becerilerinizi sonuna kadar kullanmalısınız. Kolay bir oynanışa ve yüksek kaliteli görsellere sahip olan Ertuğrul Gazi oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer tarih oyunlarını seviyorsanız bu oyunu da severek oynayabileceğinizi söyleyebilirim.

Ertuğrul Gazi oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ertuğrul Gazi Amanos Dağları

    Ertuğrul Gazi'nin Amanos Dağlarındaki amansız mücadelesini konu alan bir mobil oyun
  • Osman Gazi

    Osman Gazi, UMURO Games tarafından Android platformlarına geliştirilen ve Kayı Boyu'nu konu alan bir tür aksiyon oyunudur.
  • Diriliş Ertuğrul

    Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili tüm içeriklere anında ulaşabilirsiniz.
  • Diriliş

    Diriliş uygulamasını kullanarak Diriliş Ertuğrul dizisini akıllı telefonlarınızdan seyredebilirsiniz.
  • Gazi Üniversitesi

    Gazi Üniversitesi’nin resmi Android uygulamasını kullanarak öğrenci bilgi sistemine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Battal Gazi Efsanesi

    Battal Gazi Efsanesi ile zorlu platformlar arasında ilerleyerek becerilerinizi test etmeye çalışıyorsunuz.
  • Real Moto 2

    Gerçek motor yarışlarını bu oyunda hissedin ve gazı kökleyin.
  • Stunt Truck Jumping

    Gazı kökleyin ve uçabileceğiniz en yüksek noktaya çıkın.