Escape from Doom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Escape from Doom, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ateş etme oyunudur. Aksiyon dolu bir oyun olan Escape from Doom bu kez zombileri değil mumyaları konu alıyor diyebilirim.

Her ne kadar mumyalar da zombi kategorisine girse de temanın farklı olması da oyuna yenilik getirmiş. Çünkü  şu anda mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz ateş etme oyunlarının yüzde doksanı zombi temalı. Bu yüzden de farklı temasıyla dikkat çekiyor.

Escape from Doom'da zamanda yolculuk yaparak 1920'lerin Mısır'ına gidiyorsunuz. Mısır'daki hazineleri ele geçirmeye çalışırken mumyaları rahatsız ettiğiniz için peşinize düşüyorlar ve siz de onlardan kaçmaya çalışıyorsunuz.

Birinci şahıs gözünden oynadığınız bir ateş etme oyunu olmasıyla birlikte aynı zamanda bir de sonsuz koşu oyunu olarak tanımlayabiliriz. Oyunda hem koşuyor ve koşarken değerli taşları topluyor hem de mumyalara ateş ediyorsunuz.

Topladığınız bu taşlarla daha sonra tabancalar ve oklar gibi silahlar satın alabiliyorsunuz. Bu sayede hayatta kalma şansınızı da artırmış oluyorsunuz. Bununla birlikte bazı hedeflere ulaşabilirseniz daha da fazlasının kilidini açtırabiliyorsunuz.

Oyunda yukarıda bahsettiğim gibi 60'dan fazla hedef bulunuyor. Bu hedeflere ulaşarak güçlü silahlara erişebileceğiniz gibi çeşitli hazine sandıkları da bulunuyor ve bunlardan gerçekçi silahlara erişebiliyorsunuz.

3D grafikleri ile dikkat çeken oyunda yine korkutucu ve gerçekçi mumya tiplemeleri de sizi etkileyecektir diye düşünüyorum. Gerçekten aksiyon dolu ve korkutucu bir maceraya atılmak istiyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Escape from Doom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Escape from Doom, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Escape from Doom, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Aksiyon kategorisinin sevilen türlerinden birisi olan ateş etme türüne giren oyun ile kalbinizi hızlı attıracak bir maceraya atılıyorsunuz.

Escape from Doom iki farklı kategoriyi bir araya getiren bir oyun da diyebilirim. Aynı zamanda hem birinci şahsın gözünden oynadığınız bir ateş etme oyunu iken bir yandan da sonsuz koşu oyunu olduğunu söylemek mümkün.

Genellikle bildiğiniz gibi ateş etme oyunlarında tema olarak zombiler tercih ediliyor. Her ne kadar mumyalar da bir nevi zombi olsa da bu oyunda tema olarak mumyalar seçilmiş ve bu da benzerleri arasında oyuna bir farklılık getirmiş diyebilirim.

Oyunda 1920'lerin hazine avcılığı döneminde Mısır'a bir yolculuk yapıyorsunuz. Mısır'da hazine avında mezarlarda dolaşırken mumyaları rahatsız ediyorsunuz ve onlardan uykularından kalkarak sizin peşinize düşüyor ve öldürmeye çalışıyor.

Sizin de amacınız aynı zamanda mumyalardan kaçmaya çalışırken bir yandan onlara ateş ederek öldürmeye çalışmak. Bu arada da kaçarken değerli taşları topluyor ve daha sonra bunları silah satın almak için kullanıyorsunuz.

Bununla birlikte oyunda 60'dan fazla gerçekleştirebileceğiniz görev bulunuyor. Bu görevleri tamamladığınızda daha fazla silahın kilidini açtırabiliyorsunuz. Yine silah elde edebileceğiniz bir diğer yer ise hazine sandıkları.

Oyun ayrıca 3D grafikleri ve gerçekçi ve korkutucu mumya dizaynları ile de dikkat çekiyor diyebilirim. Siz de aksiyon dolu ateş etme oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ice Age Hunter

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Escape From Rio: The Adventure

    Escape From Rio: The Adventure ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur
  • Escape From Rikon

    Escape From Rikon, çeşitli tehlikelerle dolu bir adada bulunan hapishaneden kaçmaya çalışan kahramanı konu alan bir macera oyunu.
  • Escape From Paradise

    Escape From Paradise, harika görsellere sahip bulmaca macera oyunu.
  • Escape from Montegrande

    Escape from Montegrande eski klasik arcade oyunlarını hatırlatan, yol boyunca çeşitli engellerle karşılaşacağınız eğlenceli bir kayak oyunu.
  • Escape from Chernobyl

    Serinin ikinci oyununda Çernobil nükleer santraline giriyoruz.
  • Escape From Rio

    Ücretsiz olarak sunulan bu keyifli oyundaki amacımız yemyeşil ormanların üzerinde uçarak en uzağa gidebilmek.
  • Mighty DOOM

    DOOM evreninin esintilerini taşıyan Mighty DOOM, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçüncü şahıs nişancı oyunudur.