Escape from Montegrande

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Escape from Montegrande eski klasik arcade oyunlarını hatırlatan, yol boyunca çeşitli engellerle karşılaşacağınız eğlenceli bir kayak oyunu.

Eğer oyun tarihinin en ikonik kayak oyununu hatırlamıyorsanız hemen şu anda internet tarayıcınıza "SkiFree" yazmalısınız. Çocukluk zamanlarınızı hatırladıktan sonra Android için yeniden doğan bu oyun türüne güzel bir örnek olarak Escape from Montegrande'ye geçebiliriz. Grafiksel olarak biraz değiştirilmiş, içerisinde farklı özellikler ve engeller koyulmuş yeni Android oyunu Escape from Montegrande'de hapishaneden fırlayan bir suçlu olarak dünyanın en yüksek tepesinden aşağıya salınıyoruz.

Bu sefer kontrolünde olduğumuz kişi sıradan bir kayakçı yerine usta bir kayakçı olarak son derece çevik ve hızlı bir arkadaş. İsmi nedeniyle hapise atılmasından sonra adını temize çıkarabilmek için sizin yardımınıza ihtiyacı var. Yol boyunca önünü kesecek korumalar ve engelleri atlatmalı, olabildiğince hızlı bir şekilde gidebildiğiniz kadar gitmelisiniz. Yollarda bulacağınız güçlendirmelerle oyununuza renk katın, buz rampaları ve ağaçlarla korumaları atlatın. Escape from Montegrande dinamik oynanışı ve keyifli kontrolleriyle sizleri uzunca bir süre telefon başında tutacak.

Oyun temelde engelleri aşarak peşinizdeki korumaları atlatmak üzerine olsa da puan kazandıkça koleksiyonunuza katacağınız kanca vb. araçlarla korumaları rahatlıkla etkisiz hale getirip oyun keyfinize yenilikler katabiliyorsunuz. Buz rampalarında veya yamaçlarda kullanılmak üzere tutulan özel eşyalar oyuna renk katıyor.

Oyun Android akıllı telefon ve tabletler için tamamen ücretsiz. Eğer SkiFree anılarınız kabardıysa Escape from Montegrande'ye mutlaka bir göz atmalısınız.

Cenk Barkın Us

Escape from Montegrande

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Escape from Montegrande eski klasik arcade oyunlarını hatırlatan, yol boyunca çeşitli engelleri atlatmak üzerine dayalı son derece eğlenceli bir kaykay oyunu.

Eğer oyun tarihinin en ikonik kayak oyununu hatırlamıyorsanız hemen şu anda internet tarayıcınıza "SkiFree" yazmalısınız. Çocukluk zamanlarınızı hatırladıktan sonra iPhone ve iPad için yeniden doğan bu oyun türüne güzel bir örnek olarak Escape from Montegrande'ye geçebiliriz. Grafiksel olarak biraz değiştirilmiş, içerisinde farklı özellikler ve engeller koyulmuş yeni iOS oyunu Escape from Montegrande'de hapishaneden fırlayan bir suçlu olarak dünyanın en yüksek tepesinden aşağıya salınıyoruz.

Bu sefer kontrolünde olduğumuz kişi sıradan bir kayakçı yerine usta bir kayakçı olarak son derece çevik ve hızlı bir arkadaş. İsmi nedeniyle hapise atılmasından sonra adını temize çıkarabilmek için sizin yardımınıza ihtiyacı var. Yol boyunca önünü kesecek korumalar ve engelleri atlatmalı, olabildiğince hızlı bir şekilde gidebildiğiniz kadar gitmelisiniz. Yollarda bulacağınız güçlendirmelerle oyununuza renk katın, buz rampaları ve ağaçlarla korumaları atlatın. Escape from Montegrande dinamik oynanışı ve keyifli kontrolleriyle sizleri uzunca bir süre telefon başında tutacak.

Oyun temelde engelleri aşarak peşinizdeki korumaları atlatmak üzerine olsa da puan kazandıkça koleksiyonunuza katacağınız kanca vb. araçlarla korumaları rahatlıkla etkisiz hale getirip oyun keyfinize yenilikler katabiliyorsunuz. Buz rampalarında veya yamaçlarda kullanılmak üzere tutulan özel eşyalar oyuna renk katıyor. Ayrıca kaykay sürüşünüze göre kazanılan puanlar ileride açacağınız eşyaların da kalitesini etkiliyor. Bu nedenle oyundaki yüksek skor amacı gerçekten bir şey ifade eder derecede.

Escape from Montegrande maalesef iPhone ve iPad'ler için ücretli. Oyunun Android versiyonu tamamen ücretsizken Apple'ın oyunculara Escape from Montegrande'yi ücretli olarak sunması biraz hayal kırıklığı olmuş. Yine de eğer sağlam bir arcade oyunu arıyor ve kaykay temasından hoşlanıyorsanız oyun hoşunuza gidecektir.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape From Rio

    Ücretsiz olarak sunulan bu keyifli oyundaki amacımız yemyeşil ormanların üzerinde uçarak en uzağa gidebilmek.
  • Escape from Doom

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Escape From Paradise

    Escape From Paradise, harika görsellere sahip bulmaca macera oyunu.
  • Escape From Rio: The Adventure

    Escape From Rio: The Adventure ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur
  • Escape From Rikon

    Escape From Rikon, çeşitli tehlikelerle dolu bir adada bulunan hapishaneden kaçmaya çalışan kahramanı konu alan bir macera oyunu.
  • Ice Age Hunter

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • IT: Escape from Pennywise VR

    En çok izlenen korku filmi IT (O), sanal gerçeklik desteğiyle mobil platformda!
  • Now Escape

    Now Escape, neon görsellere sahip zorlu beceri oyunu.