Escape Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçış oyunudur.

Escape Story, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Adından da anlaşılacağı gibi bir kaçış oyunu olarak tanımlayabileceğim bu oyun aslında odadan kaçış oyunları kategorisine girse de tam olarak öyle değil.

Normalde odadan kaçış oyunlarından bir odada bulunuyorsunuz ve eşyaları kullanarak kapıyı açmanız ve odadan çıkmanız gerekiyor. Burada ise kendinizi Mısır da bir çölün ortasında buluyorsunuz ve bulmacaları çözerek ilerlemeniz gerekiyor. Ama yine de genel olarak kaçış oyunu olarak adlandırmayı doğru buluyorum çünkü oynanış şekli olarak aynı kategoriye giriyor.

Genel olarak eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyebileceğim Escape Story Mısır'da egzotik mekanlarda geçiyor ve mini bulmacaları, sezgisel oyun yapısı ve eğlenceli olmasıyla dikkat çekiyor diyebilirim.

Oyuna sürekli olarak güncelleme geldiğini ve yeni odalar eklendiğini söyleyebilirim. Böylece sıkılmadan oynamaya devam edebiliyorsunuz. Eğer siz de bu tarz odadan kaçış oyunlarını seviyorsanız indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Escape Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.

Odadan kaçış oyunları, öncelikle bilgisayarlarımızda oynamaya başladığımız eğlenceli oyun kategorilerinden bir tanesi. Artık mobil cihazlar için geliştirilmiş pek çok odadan kaçma oyunu da bulunuyor.

Escape Story de bunlardan birisi. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Escape Story tam olarak odadan kaçma oyunu olarak nitelendiremesek de aynı özellikleri taşıdığından kaçış oyunu olarak adlandırabilirim. Zira bu oyunda da çeşitli eşyaları toplayarak ve mini bulmacaları çözerek mekandan kaçmanız gerekiyor.

Mısır'ın egzotik mekanlarından geçen oyunda bulmacaları çözüp bir sonraki mekana geçiyor ve oradaki bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Eğlenceli oyun yapısı ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken oyun bence denemeye değer.

Ayrıca oyuna sürekli  güncelleme geldiğini ve yeni odalar eklendiğini de söylemekte fayda var. Bu şekilde sıkılmanıza fırsat kalmadan oynamaya devam edebiliyorsunuz. Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, Escape Story'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cabin Escape: Alice's Story

    Cabin Escape: Alice's Story, gizemlerle ve bulmacalarla dolu odadan kaçmaya çalışacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android macera oyunudur.
  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • Prisoner Escape Story 2016

    Prisoner Escape Story 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Chicken Escape Story 2018

    Tavuğun çiftlikten kaçmasına yardımcı olun.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Caveboy Escape

    Caveboy Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunudur.