ESET EternalBlue Vulnerability Checker

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
656 TOPLAM İNDİRME

ESET EternalBlue Vulnerability Checker, WannaCry (WannaCryptor) ve onun kadar tehlikeli EternalBlue güvenlik açığına karşı sistemi tarar.

ESET EternalBlue Vulnerability Checker, fidye yazılımı (ransomware) WannaCry (WannaCryptor) ve onun kadar tehlikeli bir tehdit olan EternalBlue güvenlik açığına karşı Windows PC’nizi tarayarak bilgi veriyor. Anında sisteminizin korumasız olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. 

Son dönemin en etkili fidye yazılımlarından WannaCry ile birlikte kendini gösteren, ünlü güvenlik şirketi ESET’in tespit ettiği EternalBlue güvenlik açığına karşı sisteminizi tarayan ufak bir araç ESET EternalBlue Vulnerability Checker. Windows işletim sistemli bilgisayarınıza ücretsiz indireceğiniz bu araçla sadece güvenlik açığından etkilenip etkilenmediğinizi anlayabiliyorsunuz.

Sisteminiz açıktan etkilenmişse aracı çalıştırdığınız vakit “Your computer is vulnerable” mesajıyla karşılaşıyorsunuz. Bu noktada herhangi bir tuşa bastığınızda Microsoft Windows güncelleme sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Bu sayfada Microsoft Update Kataloğu linkine tıklayarak karşınıza çıkan pencerede tüm güncellemeleri indir butonuna tıklayarak alıyorsunuz. Güvenlik güncellemesini aldıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli oluyor. Aracı tekrar çalıştırdığınızda “Your computer is safe, Microsoft security update is already installed” mesajını görürseniz güvendesinizdir.

WannaCry Nedir, Nasıl Çalışır ve Nasıl Silinir?

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ESET Internet Security 2022

    ESET Internet Security 2022, Windows, Mac ve Android cihazlar için gelişmiş koruma sağlar. İnterneti aktif kullanan kullanıcılar için önerilir.
  • ESET Smart Security Premium 2022

    ESET Smart Security Premium 2022, Windows, macOS ve Android cihazlar için üst düzey koruma sağlayan güvenlik programıdır.
  • Stare Proxy Checker

    Stare Proxy Checker, proxy listelerini kontrol edebileceğiniz güçlü bir araçtır.
  • Website Ranking Checker

    Website Ranking Checker programı sayesinde web sitenizin arama motorlarındaki sıralamasını kolayca öğrenin.
  • ScrapeBox Link Checker

    ScrapeBox Link Checker ile sitenize ait linklerinizi ve backlinklerinizi kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.
  • Speed Checker

    Speed Checker, Windows 8 cihazlarınızda internet hızınızı ölçebileceğiniz bir hız testi uygulamasıdır.
  • FB Checker

    FB Checker ile kişilerin Facebook profillerinin gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu kontrol edebilirsiniz.
  • Proxy Auto Checker

    Proxy Auto Checker, proxy sunucuları hakkında farklı detaylara ulaşabileceğiniz ve durumlarını kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir proxy yazılımıdır.