Esna Agenda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Esna Agenda uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm ajandanızı kolayca yönetebiliyorsunuz.

Esna Agenda uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir ajanda uygulaması olarak karşımıza çıktı ve sadece bir ajanda olmanın çok ötesinde özelliklere sahip olduğunu söyleyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça fazla sayıda seçeneği kullanıcılara en uygun arayüzle birlikte vermeyi başaran uygulama, iş dünyasında olanların beklentilerinin pek çoğunu karşılamakta yeterli olacaktır.

Uygulamayı kullanarak gün gün etkinlik ve toplantılarınızı takviminize girebiliyor, daha sonra hepsine toplu veya teker teker göz atabiliyorsunuz. Böylelikle gün, hafta yahut ay içerisinde ne gibi işlerle meşgul olacağınızı ve kimlerle görüşmeniz gerektiğini detaylı bir şekilde inceleme imkanınız oluyor.

Toplantı ve görüşmelerinizi dijital ortamdan gerçekleştirmek istiyorsanız kullanabileceğiniz arama ve konferans çağrısı yapma butonları da uygulamada yer alıyor. WebEx, Scopia ve Hangout gibi iletişim sistemlerinin desteklenmesi sayesinde toplu görüşmelerde herhangi bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Toplantı ve ajandadaki etkinliklerinize dair bildirimler ve çağrı uyarılarının da uygun zamanlarda sunulması sayesinde Esna Agenda'yı kullanırken her gün uygulamaya giriş yapmak zorunda da kalmıyorsunuz. Zira sunulan bu bildirimler ile hepsinden haberdar olmak sorun olmaktan çıkıyor. Ayrıca yazılı ve sesli notlar yazarak bunları etkinliklere katılanlara göndermek de yine Esna Agenda ile mümkün.

Eğer birden fazla takvim servisi ile çalışıyorsanız bu takvimlerin hepsini aynı anda uygulamaya eklemek mümkün olduğu için iş ve özel hayatınızı ayırmakta da zorlanmayacaksınız. Yeni bir ajanda uygulaması arayanların kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Esna Agenda

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Esna Agenda uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm etkinlik ve toplantı planlarınızı ajandanıza ekleyebilirsiniz.

Esna Agenda uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının tüm ajanda, toplantı ve etkinlik organizasyonu işlerini daha kolay bir şekilde düzenleyebilmeleri için hazırlanmış ücretsiz bir ajanda uygulaması olarak karşımıza çıktı. Oldukça sade bir şekilde hazırlanmış olan uygulama, böylece gün içerisinde yapması gerekenleri planlamakta zorlanan kullanıcılar için yeterli miktarda aracı hizmete sunabiliyor.

Birden fazla takvim servisiyle simültane olarak çalışabilen uygulama, bu sayede takvimlerinizi kişisel veya iş olarak ayırmanızı ancak hepsini yine tek bir uygulamadan yönetmenizi sağlıyor. Takvimlerinize girdiğiniz programlarınızı daha sonra günlük, haftalık veya aylık olarak görerek inceleme veya değişiklikler yapma şansınız da var.

Uygulamanın dikkat çeken bir diğer özelliği ise kullanımınız esnasında direkt olarak etkinliklere dair iletişim işlemlerini gerçekleştirebilmesi. Yani buluşma ya da toplantılarınıza katılacak kişileri iletişim uygulamalarınızı kullanarak direkt konferansa alabiliyor, mesajlar gönderebiliyor ya da etkinlikle ilgili değişiklikleri bir kaç tıklama ile yapabiliyorsunuz.

Sesli ve yazılı notlar tutarak onları paylaşmanıza da izin veren uygulama, böylelikle notlarınızı daha sonra dinlemek veya okumak üzere saklamanızı sağlıyor. Pek çok iletişim uygulamasıyla uyumlu bir şekilde çalışabildiği için hem etkinlikleri hem de notları diğer uygulamaları kullanarak gönderirken de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Eğer yeni ve etkili bir ajanda planlama uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Agenda

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Hidden Agenda mobil uygulaması, Playlink hizmeti kapsamında konsol oyununu oynamanız için gereken yardımcı uygulamadır.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.