ESPN FC Football & World Cup

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
354 TOPLAM İNDİRME

ESPN FC Football & World Cup ile dünya futbolunu ve Dünya Kupası heyecanını mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.

ESPN FC Football & World Cup, dünya futbolunun yanı sıra Dünya Kupası heyecanını anbean mobil cihazınızdan takip edebilmeniz için geliştirilmiş popüler bir spor uygulamasıdır. Gönül verdiğiniz takımın tüm maçlarını, videoları, maçlarda öne çıkan olayları, haberleri, röportajları kısacası futbola dair aradığınız herşey bu uygulamada.

Amerika tabanlı global televizyon kanalı ESPN’nin mobil cihazlar için geliştirdiği yeni ESPN FC uygulaması ile takımınızın ligdeki durumunu takip edebilir, transferler hakkında son dedikodulara göz atabilir, oyun istatistikleri, goller ve sonuç hakkında bildirimler alabilir, Twitter entegrasyonu sayesinde dünyanın önde gelen kulüpleri hakkında haberlere, dedikodulara, söylentilere tek dokunuşla ulaşabilir, uygulamadan ayrılmadan okuyabilirsiniz. Takip ettiğiniz ligde oynanan tüm maçları detaylı olarak (goller, kadrolar, sakat oyuncular, maç fikstürleri, videolar ve daha fazlası) görebilirsiniz. Ayrıca Dünya Kupası’nı da takip edebilirsiniz. Dünya Kupası’na katılan milli takımlar, oynayacakları maçlar, skorlar, Dünya Kupası haberleri ve daha fazlası FIFA World Cup özel bölümünde sizleri bekliyor. Ayrıca Brezilya’daki birçok muhabirin Dünya Kupası hakkındaki duygu, düşünce ve analizlerine, ayrıntılı röportajlara da ulaşabiliyorsunuz.

Premier League, La Liga, Serie A, MLS, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İngiltere Ligi ve çok daha fazlasını telefon ve tabletinizden takip etme kolaylığı sunan ESPN FC Football & World Cup tamamen ücretsiz ve kesinlikle yüklemeniz gereken bir uygulama.

Erkan Calp

ESPN FC Football & World Cup

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

ESPN FC Football & World Cup, dünyaca ünlü spor kanalının resmi futbol uygulamasıdır.

ESPN FC Football & World Cup, dünyanın en çok takip edilen spor kanallarından ESPN’nin iPhone ve iPad kullanıcıları için geliştirdiği resmi uygulamasıdır. Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Liga MX ve daha onlarca ligin yanı sıra FIFA Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, FA Cup heyecanını anbean takip edebileceğiniz uygulamada çok özel röportajlar ve analizler de yer alıyor.

ESPN’nin modern, sade ve hızlı arayüze sahip bu uygulamasında favori kulübünüz hakkında tüm detaylara ulaşabiliyorsunuz. Goller, istatistikler, kadrolar, puan cetveli, sakatlıklar, transferler ve daha fazlasına kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Anlık bildirimler sayesinde takip ettiğiniz maçın tüm bilgileri (istatistikler, atılan goller, sonuç) hemen cebinize iletiliyor. Futbol analizcileri ve yorumcular tarafından çok özel videolar da sunan uygulamada Twitter entegrasyonu da dikkat çekiyor. Twitter hesabınızı bağlayarak kullanabildiğiniz bu bölümde dünya genelinde futbol hakkında konuşulanlara ulaşabiliyorsunuz. Majör kulüpler hakkında haberler, söylentiler, dedikodular ve dahası tek dokunuş ötenizde.

ESPN’nin resmi uygulaması ile FIFA Dünya Kupası heyecanını da takip edebiliyorsunuz. World Cup sekmesinden ulaşabileceğiniz bu bölümde karşılaşmaların gün ve saat bilgilerine, haberlere, Twitter’da konuşulanlara ulaşabilir, Dünya Kupası’nda favoriniz olan takımın Gruptaki durumunu takip edebilirsiniz.

ESPN FC Football & World Cup, dünya futbolunu takip eden herkesin mobil cihazınızda kesinlikle bulundurması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.
  • Football World Cup 2014

    Dünya Kupası heyecanını ücretsiz olarak mobil cihazlara getiren Football World Cup 2014 ile futbolun büyülü atmosferini sonuna kadar yaşayacaksınız.
  • Head Football World Cup

    Keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Football Cup'ta topu direğin üzerinden geçirip rakip sahaya göndermeye çalışıyoruz.
  • Premier Football Games Cup 3D

    Premier Football Games Cup 3D, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerince ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz heyecanlı bir futbol oyunudur.
  • Football Cup Superstars

    Rakiplerinize diz çöktürebileceğiniz harika bir futbol mücadelesi
  • World Cup Run

    World Cup Run ilginç ve yenilikçi bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur