Etsy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
626 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak üreticilere direkt ulaşmak ve özel ürünleri satın almak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Etsy son yıllarda en öne çıkan internetten alışveriş sitelerinden bir tanesi ve direkt olarak üreticiyi tüketici ile buluşturduğu için tercih ediliyor. Bunun yanında seri üretim değil özel üretim ürünlere erişim sağladığı için başka hiç bir yerde bulamayacağınız ürünleri elde etmenizi sağlayan Etsy'nin popülerliği ülkemizde de her geçen gün artıyor ve Türk üreticiler ile tüketiciler buluşuyorlar.

Tabii ki bu kadar popüler olmaya başlayan Etsy'nin Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanan versiyonu da beklenenler arasındaydı. Etsy Android uygulaması sayesinde artık dilediğiniz ürünlere hemen ulaşmak ve satın almak mümkün.

Ürünlerin açıklamalarına, üreticilerine, fiyatlarına ve tüm detaylarına ulaşabileceğiniz uygulamayı kullanarak aynı zamanda satın alma işlemlerini de tamamlamak mümkün ve milyonlarca özel ürün arasından en güzellerini seçmek elinizde.

Uygulamanın sahip olduğu arayüz çok kolay bir kullanıma sahip ve kesinlikle kullanıcıları rahatsız etmeyecek şekilde düzenlenmiş. Ürünlere dair resimlerin büyük boyutlarda da görüntülenebilmesi sayesinde hiç sıkıntı çekmeden tüm detayları görebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Etsy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
19.5 MB DOSYA BOYUTU

İnternetten alışveriş yapmayı sevenler üreticiye direkt ulaşabilecekleri Etsy'nin iPhone ve iPad uygulamasını seveceklerdir.

Son yıllarda online satışların giderek arttığı bir gerçek. Her ne kadar pek çok şirket sıradan dükkanların online versiyonu gibi hizmet verse de Etsy bunlar arasından kullanıcıların kendi mallarını satmalarına imkan vermesi sayesinde ayrılıyor ve direkt olarak üreticiden tüketiciye bir zincir oluşmasını sağlıyor.

Ülkemizden de pek çok satıcının bulunduğu Etsy, iOS uygulaması sayesinde artık kolayca iPhone ve iPad cihazlardan da erişilebilir ve alışveriş yapılabilir durumda. Web sitesinde olduğu gibi ürünlerin özellikleri, fotoğrafları ve fiyatlarına erişebildiğiniz Etsy'nin detaylı aramalara da imkan tanıması sayesinde dilediğiniz tipte ürünü kolayca elde etmeniz mümkün oluyor.

Aynı zamanda direkt olarak üreticilerin kendi online mağazalarını ve tüm ürünlerini görebilir, ürün ve mağazaları favorilerinize alabilir yahut dilerseniz satıştaki ürünlere dair sorularınızı direkt olarak sorabilirsiniz. Sade ve anlaşılır tasarımı, kolay inceleme ve satın alma seçenekleri sayesinde Etsy iOS uygulamasını kesinlikle cihazınızda bulunması gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Etsy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
841 TOPLAM İNDİRME

Güvenilir ve hızlı şekilde çevrimiçi alışveriş yapmak istiyorsanız bu web uygulaması vazgeçilmeziniz olabilir.

İnternetten alışveriş yapmak gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. Ancak güvenilir satıcıları, kaliteli ürünleri ve işleyen bir sistemi bulabilmek her zaman o kadar da kolay olmuyor. Etsy web uygulaması bunların hepsini bir araya getirebilen ve güzel işleyen bir sisteme sahip bir e-ticaret uygulaması.

Özellikle el yapımı ürünleri ve el yapımı ürünler için hammaddelerin satışına yoğunlaşılan Etsy’de yakınlarınıza hediyeler, çocuklarınıza oyuncaklar veya kendinize kıyafetler alabilirsiniz. Pek çok satış yapan yerin aksine piyasada bulunması oldukça zor olan ve belli tarzları takip eden ürünleri de kolayca bulabiliyorsunuz.

Sadece yurtiçi değil yurtdışındaki ürünlere de kolayca ulaşıp satın alabileceğiniz Etsy bir süre sonra en favori alışveriş siteniz haline gelebilir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drunk Locker

    Drunk Locker, alkol içip ortamlara akacağınız gecelerde, sosyal medya hesaplarınızdan ertesi gün sizi utandıracak paylaşımlar yapmamanız için geliştirilen sosyal medya uygulamaları engelleme uygulaması.
  • BLINQ

    BLINQ uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sohbet ettiğiniz kişilerin sosyal ağ bilgilerine kolayca erişin.
  • Cuma Mesajları

    Cuma Mesajları, adından da anlayacağınız üzere cuma günlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile paylaşabileceğiniz güzel sözler ve mesajlar bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Quandoo

    Quandoo, güzel bir restoran bulup rezervasyon yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulaması.
  • eSöz

    Sosyal medya profillerinizde ve sevdiklerinizle birbirinden güzel sözler paylaşmak istiyorsanız, eSöz uygulamasını indirebilirsiniz.
  • SLOWLY

    Mektuplaşmayı özleyenler için birebir
  • 9GAG

    9GAG, popüler mizah sitesinin Android uygulaması.
  • Mekan.com

    Mekan.com uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca mekanlar bulabilir, yorumlayabilir, puan verebilirsiniz.