EU16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
303 TOPLAM İNDİRME

EU16, Euro 2016 Fransa için özel hazırlanmış mobil oyunlardan biri.

EU16, Türkiye’nin de yer aldığı Euro 2016 Fransa için özel olarak hazırlanmış mobil oyunlar arasında. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan futbol oyununda büyük kafalı futbolcuları kontrol ediyoruz. Yeşil sahalarda hızlı geçen karşılaşmalarda kaybetme lüksümüz yok.

Göze hoş gelen, eski futbol oyunlarını anımsatan son derece akıcı oynanış sunan futbol oyununda Euro 2016 heyecanını yaşayan tüm milli takımlar yer alıyor. Oyunda sadece hızlı maç yapabiliyor ve yapay zekaya karşı oynayabiliyoruz. Takımımızı ve karşı takımı seçip direkt maça giriyoruz.

Futbol oyunlarında en çok sevilen kamera açısından oynamamıza izin veren oyunda oyuncularımızın kontrolünü sağlamak için klasik olarak sol alttaki analoğu; pas, şut, koşma, orta açma hareketlerini de sağ alttaki butonları kullanıyoruz. Kontrol sistemi güzel fakat oyun hızlandırılmış şekilde olduğundan bazen sıkıntı doğurabiliyor.

Erkan Calp

EU16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

EU16, Euro 2016 Fransa'yı takip ediyorsanız daha da keyif alacağınız hızlı futbol oyunu.

EU16, milli takımımızın da mücadele ettiği Euro 2016 Fransa’yı takip edenlere yönelik hazırlanmış mobil oyunlardan biri. iOS platformunda da ücretsiz olan oyunda şu an için hızlı maç yapma ve yapay zekayı karşımıza alma şansına sahibiz.

Türkiye’nin yer aldığı Euro 2016 Fransa için hazırlanan oyunlardan EU16’da takımımızı ve rakibimizi seçtikten sonra doğrudan maça atlıyoruz. Turnuva modu, diğer oyunculara karşı oynama, maç süresini ve hava koşullarını ayarlama gibi detaylı bir menü yer almıyor. Yeşil sahalara adım attığımızda da oldukça tempolu bir maç geçiriyoruz. “Top bir o kalede, bir bu kalede” oynanışı hakim de diyebilirim.

Dakikalar içerisinde bol gollü biten maçların oynandığı oyunda kontrol noktasında günümüz futbol oyunlarından çok farklı değil. Soldaki analog ile oyuncumuzu yönlendirirken, sağdaki butonlarla belli hareketleri yapıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.