Euro Truck Parking

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Euro Truck Parking mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur

Euro Truck Parking eğer mobil cihazlarınız üzerinde kamyon kullanma eğlencesi yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir kamyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kamyon park etme oyunu olan Euro Truck Parking'de bizi özel olarak hazırlanmış pistlerde geçen park etme mücadeleleri bekliyor. Oyunda temel olarak yük taşıyan ve bu yükleri zamanında indirmeye çalışan bir kamyonun kontrolünü alıyoruz. Yapmamız gereken şey ise bize verilen süre içerisinde aracımızı yükümüzü boşaltacağımız alana doğru bir şekilde yanaştırmak.

Euro Truck Parking'de farklı kamyon türlerini kullanabilmemiz mümkün. Kamyonlarımızla limanlarda, çiftliklerde park etme mücadelelerine katılırken zaman karşı yarışıyoruz. Araç kullandığımız alanlarda da birçok farklı engelle karşılaşmaktayız, dar yollar, keskin dönüşler bu engeller arasında. Uzun damperlere sahip araçlarımızla bu engeller aşmak için ter dökmemiz gerekiyor.

Euro Truck Parking içinde farklı oyun modları da yer alıyor. Bu modlarda benzin istasyonların benzin tankerleriyle yakıt taşıyor veya eğimli arazilere tırlarımızla tırmanmaya çalışıyoruz. Oyunu farklı kontrol yöntemlerinden birini seçerek oynayabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Euro Truck Parking

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Euro Truck Parking mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur

Euro Truck Parking içerisinde farklı oyun modları içeren bir kamyon park etme oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu olan Euro Truck Parking'de nakliye firmamızda kamyon kullanarak para kazanmaya çalışıyoruz. Oyunda farklı yükler taşıyan kamyonları yükleme noktalarına ulaştırmak ve yüklerini boşaltmalarını sağlamak için mücadele etmekteyiz. Bu iş için de araçlarımızı istenilen noktalara doğru şekilde park etmemiz gerekiyor.

Euro Truck Parking içindeki park mücadelelerinin yanısıra oyunda bir benzin tankerini yönetebiliyoruz ve tankerler benzin istasyonlarını ziyaret ederek yakıt ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Bu işi yaparken de yine zamana karşı yarışıyoruz.

Euro Truck Parking'de yer alan bir diğer oyun modu da eğimli arazilere tırmandığımız oyun modu. Bu modda keskin virajları alırken ve yokuşlardan çıkarken aracımızı dengede tutmamız gerekiyor.

Euro Truck Parking'in grafik kalitesinin düşük olması oyunun en büyük eksi yönü.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Garbage Truck Parking

    3D Garbage Truck Parking Game, simülasyon oyunlarından hoşlanan Android kullanıcılarının denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Truck Parking Simulator

    Truck Parking Simulator tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir tır park etme oyunudur.
  • Car Transporter Truck Parking

    Car Transporter Truck Parking mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tır oyunudur
  • Truck Parking 3D

    Android Truck Parking 3D oyunu özellikle park etme oyunlarını sevenler için etkileyici bir deneyim sunuyor.
  • Truck Parking: Car Transporter

    Truck Parking: Car Transporter, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ortalama kalitede bir araba park etme oyunudur.
  • Euro Truck Simulator 2018

    Euro Truck Simulator 2018, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu
  • Euro Truck 4x4 Snow Hill Climb

    Euro Truck 4x4 Snow Hill Climb mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Mega Truck Euro

    Mega Truck Euro, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde kullanılabilen bir tür tır simülasyon oyunudur.