European War 5: Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Geçmişte yaşanmış büyük savaşlarda rol alarak dev bir orduyu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android, İOS ve Windows sürümleri ile üç farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan European War 5: Empire, kendi imparatorluğunuzu kurarak onlarca gülü devlete karşı mücadele edeceğiniz ve gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılarak ganimet kazanacağınız kaliteli bir oyundur.

Sürükleyici savaş senaryosu ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, ortaçağdaki imparatorluklardan dilediğinizi seçerek güçlü bir ordu kurmak ve kendi ülkenizi inşa ederek rakiplerinizle nefes kesen savaşlar yapmaktır.

Tarihte gerçekleşmiş onlarca büyük savaştan esinlenerek tasarlanan ve ortaçağda varlık gösteren onlarca imparatorluğun arasındaki çatışmalardan bahsedilen eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda Klasik çağ, orta çağ, barut çağı, sanayi çağı gibi geçmişten bugüne kadar yaşanmış tüm çağlarda yer alabilir ve bulunduğunuz çağın imkanlarını kullanarak kendi ordunuzu kurabilirsiniz. Strateji oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden European War 5: Empire ile yeni yerler fethedebilir ve ülke sınırlarınızı genişletebilirsiniz.

Ticareti geliştirerek ekonomik dengeyi kurabilir ve askeri gücünüzü artırabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

European War 5: Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

Geçmişte yaşanmış büyük savaşlarda rol alarak dev bir orduyu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda strateji oyunları kategorisinde yer alan ve 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan European War 5: Empire, geçmişten günümüze kadar yaşanmış tüm çağlardan geçerek kendi imparatorluğunuzu kuracağınız ve ganimet savaşlarına katılarak ordunuzu güçlendireceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Geçmişte yaşanmış büyük savaşlardan esinlenerek hazırlanan etkileyici senaryosu ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, geçmişteki savaşlarda görev almış efsane komutanlardan dilediğinizi seçerek kendi imparatorluğunuzun temellerini atmak ve rakiplerinizle gerçek zamanlı savaşlara katılarak ülkenizi geliştirmektir.

Geçmişten günümüze kadar yaşanmış 6 farklı çağda rol alarak farklı özelliklere sahip yüzlerce askerden güçlü bir ordu kurmalı ve imparatorluğunuzu geliştirerek tüm dünyaya hükmetmelisiniz.

Tarihte yaşanmış yüzlerce büyük savaşın canlandırıldığı ve stratejik hamlelerle ayakta kalan onlarca devletin yer aldığı eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android, İOS ve Windows işletim sistemleriyle donatılan tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız European War 5: Empire, stratejik savaşlara katılarak imparatorluğunuzu ayakta tutmak için mücadele edeceğiniz ücretsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

European War 5: Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
195.87 MB DOSYA BOYUTU

Geçmişte yaşanmış büyük savaşlarda rol alarak dev bir orduyu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Tarihte yer alan yüzlerce büyük savaştan esinlenerek tasarlanan ve sürükleyici senaryosu ile dikkat çeken European War 5: Empire, kendi imparatorluğunuzu inşa ederek güçlü bir ordu kurabileceğiniz ve ganimetleri savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Android, İOS ve Windows sürümleri sayesinde farklı platformlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, eski çağlarda yer alan güçlü imparatorluklardan birini seçerek ordusunu komuta etmek ve online savaşlar yaparak dünyadaki güçlü oyunculara karşı mücadele etmektir.

Atlı askerler, kılıç şövalyeleri, okçular, mızraklı süvariler ve daha onlarca farklı tecrübeye sahip askeri birliklerden yararlanarak etrafınızdaki ülkeleri fethetmeli ve imparatorluğunuzun sınırlarını genişleterek seviye atlamalısınız.

Ayrıca çeşitli alanlarda kaynak üretimi yaparak ticarete atılmalı ve ekonomik dengeyi sağlayarak daha güçlü bir askeri yapı oluşturmalısınız.

Mobil oyunlar arasında strateji kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak oyun severlerle buluşan European War 5: Empire, yarım milyondan fazla oyuncunun ilgisini çeken ve her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • European War 6: 1804

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacağız.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • European War VI

    Dünya stratejisi sonsuza dek değişmek üzere.
  • Nova Empire

    Uzay savaşlarına katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Shogun's Empire

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak farklı devletlere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir strateji oyunudur.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.