Eventbrite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Eventbrite uygulaması ile yakınınızda bulunan etkinlikleri listeleyip, istediğinze kayıt yaptırıp, biletini satın alabilirsiniz. İsterseniz de kendiniz bir etkinlik oluşturabilirsiniz.

iOS sürümü ile aynı görevleri gören Eventbrite uygulaması, yer bilgilerinizi kullanarak çevrenizdeki etkinlikleri bugün ki ve gelecek zamandaki olarak size listeliyor. İstediğiniz etkinliğe kayıt yaptırabileceğiniz gibi, aynı zamanda o etkinliğin biletini de Eventbrite uygulaması üzerinden satın alabiliyorsunuz. Gelecek zamanda yapılacak olan bir etkinliğe de aynı şekilde kayıt yaptırıp ileri zamanlı bilet alabiliyorsunuz.

Eventbrite uygulaması başka etkinliklere katılmanızı sağlamasının yanında, sizin de bir etkinlik oluşturmanıza olanak sağlıyor. Aynı şekilde oluşturduğunuz etkinliği paylaşıp, yakınlardaki kişileri etkinliğinize davet edebilirsiniz. Sizde aynı şekilde uygulama üzerinden bilet satışı da yapabilirsiniz.

Mustafa Şevki Coşar

Eventbrite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

Bulunduğunuz bölgeye yakın olan etkinlikleri görebilmenizi, etkinlik biletini satın almanızı ve etkinliğe katılmanızı sağlayan uygulama Eventbrite, aynı zamanda sizin de etkinlik oluşturmanıza imkan veriyor.

Etkinlik olsa da gitsek diyorsunuz ancak bulunduğunuz yerde etkinlik var mı, katılabilir misiniz ve bilet bulabilir misiniz bilmiyorsunuz. Tam bu sırada karşınıza iOS cihazlar için geliştirilmiş olan Eventbrite uygulaması çıkıyor ve imdadınıza yetişiyor. Bu uygulama sizin lokasyonunuza göre tespit yapıp çevrenizde etkinlik olup olmadığını kontrol ediyor. Kontrol ettikten sonra eğer etkinlik varsa katılacak mısınız diye soruyor ve katılacağım kayıt et beni derseniz etkinlik için hemen size bilet alayım mı diyor. Bu işlemleri tamamlayıp biletinizi de aldıysanız hemen etkinliğe doğru yola çıkıyorsunuz.

Eventbrite ile yapabilecekleriniz bunlar ile sınırlı değil. Daha sonraki günler için de etkinlik var mı yok mu kontrol edip onlara da kayıt olup ileri tarihli biletler almanızda mümkün. Uygulamanın en güzel özelliği ise canınız sıkıldı sizde bir etkinlik yapacaksınız hemen bir etkinlik oluşturabiliyorsunuz ve paylaşabiliyorsunuz.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Broken Screen

    Broken Screen, Android cihazlarınızın ekranlarını kırılmış gibi gösteren bir Android eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.