Evil Defenders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME

Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur

Evil Defenders eğer güzel grafiklere ve zengin bir içeriğe sahip bir mobil oyun oynamak isterseniz size tavsiye edebileceğimiz bir kule savunma oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Evil Defenders'da kendi krallığına sahip olan bir cehennem lordunu yönetiyoruz. Evil Defenders'daki temel amacımız topraklarımızdan izinsiz geçiş yapmaya çalışan düşmanlarımız karşısında şeytani krallığımızı savunmak. Bu iş için goblin, ork, büyücü, iblis ve diğer karanlık ve fantastik yaratıklardan oluşan birliklerimizin güçlerinden yararlanıyoruz ve savunma kulelerimizi kilit noktalara yerleştirerek üzerimize akın akın saldıran düşmanlarımızı yenilgiye uğratmaya çalışıyoruz.

Evil Defenders oynanış olarak bize gerçek zamanlı aksiyon sunuyor. Oyunda topraklarımıza saldıran düşman dalgalarına karşı inşa ettiğimiz savunma kulelerinin yanında özel yeteneklerimize de başvurabiliyoruz. Bu yeteneklerimiz özellikle kritik anlarda bize büyük oranda yardımcı oluyor. Yeteneklerimize oyunda ilerledikçe yenilerini de katabilmekte ve mevcut yeteneklerimizi geliştirebilmekteyiz.

Evil Defenders'daki çevre ve karakter grafikleri ile büyü ve patlama efektleri göze goş görünmekte. Kendine özel oyun müziklerine sahip olan Evil Defenders bu türdeki başarılı yapımlar arasında yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

Evil Defenders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
311 MB DOSYA BOYUTU

Evil Defenders başarılı bir kule savunma oyunudur

Evil Defenders mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yüksek eğlence sunan bir strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Evil Defenders fantastik bir hikayeye sahip. Oyunda şeytani krallığımızı savuunmak için çabalayan birlikleri yönetiyoruz. Oyundaki temel amacımız iblislerimizi, goblinlerimizi, büyücülerimizi, orklarımızı ve diğer karanlık yaratıklarımızı kullanarak topraklarımızdan geçen izinsiz ziyaretçilere karşı topraklarımızı savunmak. Bu iş için savunma kulelerimizi yerleştiriyoruz ve doğru stratejiyle üzerimize akın akın saldıran düşmanlarımızı yenmeye çalışıyoruz.

Evil Defenders'da kullandığımız savunma kulelerini geliştirebilmemiz için birçok farklı seçeneğe sahibiz. Savunma kulelerimiz haricinde düşmanlarımıza karşı kritik anlarda kullanabilmemiz için değişik özel yetenekleri öğrenebiliyor ve geliştirebiliyoruz. Oldukça güzel grafiklerle ve görsel efektlerle donatılmış olan Evil Defenders mobil cihazlarınızda görebileceğiniz en başarılı grafiklere sahip olan kule savunma oyunlarından biri.

Evil Defenders şu özelliklere sahip:

  • 90 bölüm, 15 farklı görev haritası
  • 6 farklı zorluk seviyesi
  • 60 tip savunma kulesi ve geniş yükseltme seçenekleri
  • 5 farklı bölge
  • Özel yetenekler için tasarlanmış detaylı yetenek ağacı
  • iCloud desteği ile farklı cihazlarda oyunu senkronize olarak oynayabilme
  • 100 adet oyun içi başarım
  • Eğlenceli oynanış, güzel grafikler ve oyuna özel müzikler

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goblin Defenders 2

    Goblin Defenders 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Anomaly Defenders

    Anomaly Defenders ,yüksek kaliteye sahip bir mobil kule savunma oyunudur.
  • Tap Defenders

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Tap Defenders mobil oyunu, insanlığın yaşadığı tehlikeyi müthiş bir defansla savuşturacağınız keyifli bir strateji oyunudur.
  • CRYSTAL DEFENDERS Lite

    CRYSTAL DEFENDERS Lite, sınırsız ve dalgalar halinde gelen düşmanlarınıza karşı kristallerinizi savunmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.
  • Defenders

    Defenders yüksek kaliteli bir kule savunma oyunudur
  • Defenders 2

    Defenders 2, kule savunma ve kart toplama türlerini birleştiren harika bir Android oyunu.
  • Warcher Defenders

    Warcher Defenders, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Board Defenders

    Board Defenders, satrancı eğlenceli yoldan öğreten Android oyunları arasında ve hem ücretsiz hem de Türkçe.