Evil Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Evil Island, multiplayer oynama desteği sunan savaş - strateji oyunu.

Evil Island, kötü tarafta olduğumuz ender strateji oyunlarından biri. Görsel açıdan detaylı ancak çizgilerini fazla kaliteli bulmadığım oyunda dünyayı ele geçirme planları yapıyoruz. Kimin patron olduğunu dünyaya gösteriyoruz. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan bu oyunu kaçırmayın derim.

Çok oyunculu (multiplayer) oynama seçeneği sunan onlarca strateji oyunu arasından farklı temasıyla ayrılan Evil Island, adından da tahmin edeceğiniz üzere adada geçiyor. Öncelikle kendi üssümüzün temellerini atıyor, geliştiriyoruz. Sonrasında düşman üslerine dalarak kaynaklarını kurutuyor, önümüze çıkan her şeyi, herkesi ortadan kaldırarak cehennemi yaşatıyoruz. Laboratuvarımızda deneyler yapıyor, silahlar keşfediyor, araştırmalar yapıyoruz.

Erkan Calp

Evil Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Evil Island, iPhone ve iPad cihazlarınızda dünyayı ele geçirmeye çalıştığınız eğlenceli bir strateji oyunudur.

Evil Island, boş zamanlarınızda maceradan maceraya atlayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunu. Piyasada pek çok muadili bulunan ve alternatif arayanların hoşuna gidebilecek bir strateji oyunu da diyebiliriz. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, kısaca ifade etmek gerekirse dünyayı ele geçirmeye çalışıyoruz.

Bir üs kurup saldırı planları yapmanıza imkan veren Evil Island, genel anlamda dinamiklerini beğendiğim bir oyun. Mobil cihazlarımızda çokça oynadığımız diğer strateji oyunlarından farkı yok, ancak alternatif bir deneyim yaşamak isteyenler için biçilmiş bir kaftan. Farklı oyuncularla karşı karşıya geliyor ve taktiksel anlamda öne geçmeye çalışıyorsunuz.

Evil Island Özellikleri

  • Çok oyunculu savaşlar
  • Düşmanların üslerine saldırabilme imkanı
  • Üsleri güçlendirmek için savunma kaynakları
  • Yeni silah, strateji ve güçlendirme yapabilme
  • Ajanlarla mücadele

Eğer başarılı bir strateji oyunu denemek isterseniz Evil Island'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Dilerseniz oyun içi satın alımlarla rakiplerinizin bir adım önüne de geçebilirsiniz. Denemenizi kesinikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evil Defenders

    Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Smash Island

    Smash Island, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir korsan oyunudur.
  • Shipwrecked: Lost Island

    Shipwrecked: Lost Island, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir ada simülasyonu oyunudur.
  • Evil Genius Online

    Evil Genius Online, kendi plan vve stratejilerinizi hazırlayarak dünyayı fethetmeye çalışacağını eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Idle Island

    Hayallerinizdeki şehri inşa ederek mega kent oluşturmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Evil Nun 2 APK

    Evil Nun 2 APK Android korku oyununda korkutucu rahibe ve yaratıklarla dolu bir okuldan kaçmaya çalışıyorsunuz. Evil Nun APK en iyi korku oyunları arasında.
  • Bayou Island

    Bayou Island mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunu