Evolve: Hunters Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME
302 MB DOSYA BOYUTU

Evolve: Hunters Quest, E3 2014'de en iyi gösteri ödülünü kazanan Evolve üzerine kurulu sürükleyici bir bulmaca oyunu.

Evolve: Hunters Quest, E3 2014’de ödül kazanan isimlerden biri olan Evolve üzerine geliştirilmiş farklı bir bulmaca oyunu. Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bulmaca savaş oyununda yer yer zorlanacağınız 100’den fazla görev bulunuyor.

2K Games imzası ile tüm platformlarda karşımıza çıkan Evolve: Hunters Quest, sıra tabanlı oynanışa sahip son derece sürükleyici bir bulmaca savaş oyunu diyebilirim. Farklı yeteneklere sahip karakterlerle acayip canavarlara karşı savaştığımız oyunda hamle yapabilmek için üçlü eşleştirme oyunlarında olduğu gibi aynı renge sahip taşları bir araya getiriyoruz. Karşılıklı hamlelerle ilerlediğimiz oyunda oynadığımız karakterler ve karşılaştığımız düşmanlar görevleri tamamladıkça daha da güçleniyor. Bu da beraberinde zorlu görevleri getiriyor.

Çeşitli zırhlarla donatılmış savaşçılar ve çirkin görünümlü ölümcül yaratıklarla dolu aksiyon yüklü bu bulmaca oyunu Evolve oyununa sahip olanlar için de özel içerikler sunuyor. Aktif internet bağlantısı gerektiren ve my2K ile ekstra özellikler sunan Evolve: Hunters Quest’i üçlü eşleştirme ve savaş oyunları oynamaktan keyif alan herkese öneririm.

Erkan Calp

Evolve: Hunters Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Evolve: Hunters Quest, E3'ün en iyilerinden Evolve üzerine kurulmuş kaliteli bir bulmaca savaş oyunu.

Evolve: Hunters Quest, Android telefon ve tabletinize ücretsiz yükleyip oynayabileceğiniz, üçlü eşleştirme ve savaş oyunu öğelerini başarılı bir şekilde harmanlayın bir yapım.

E3’in en iyileri arasında yer alan ödüllü Evolve üzerine kurulmuş bir bulmaca savaş oyunu olan Evolve: Hunters Quest’in arkasındaki isim ise popüler basketbol oyunu NBA 2K’nın geliştiricisi 2K Games. 100’den fazla bölümün yer aldığı oyun sıra tabanlı oynanışa sahip. Farklı renkte ve amaç taşıyan taşları bir araya getirdiğinizde karakterleriniz özel silahları ile saldırmış oluyor. Aynı şekilde saldırdıktan sonra karşı tarafın hamlesini izliyorsunuz. Oyun bu şekilde devam ediyor ve kısa sürede oyuna alışıyor ve kendinizi kaptırıyorsunuz.

İnternet bağlantısı gerektiren ve oyunun tüm fonksiyonlarını kullanabilmek için my2K hesabı ile giriş yapmayı gerektiren oyunun ilk bölümleri alışma evresi diyebileceğimiz oynanışı anlamak ve karakterleri tanımak üzere kurulmuş. İlerledikçe yardımcınız oyundan çekiliyor ve avcıları kendi başınıza yönetiyorsunuz.

Evolve: Hunters Quest, bulmaca, savaş, strateji türlerini bir araya getiren bir yapım olmuş ve kesinlikle denemenizi öneririm.

Erkan Calp

Evolve: Hunters Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Evolve: Hunters Quest, ücretsiz olarak iOS cihazlarımızda oynayabileceğimi sürükleyici bir strateji oyunu.

Evolve: Hunters Quest hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğimiz sürükleyici bir üçlü eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor. Klasik eşleştirme oyunlarından sunduğu ekstra özelliklerle sıyrılan Evolve: Hunters Quest, bu kategoride fazla benzerini görmediğimiz bir örnek.

Oyundaki amacımız benzer objeleri yan yana getirmek. Benzer objeler yan yana geldiğinde birimlerimiz düşmanlara saldırıda bulunuyorlar. Bu şekilde devam ederek düşmanları yenmeye ve bölümün galibi olmayı amaçlıyoruz. Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi de toplamda 100 farklı göreve sahip olması. Bu görevler tahmin ettiğiniz gibi kolaydan zora doğru sıralanmış bir şekilde sunuluyor. İlk görevlerde oyunun temel dinamiklerine alışıyor, sonraki bölümlerde ise zorlu düşmanlara karşı yeteneklerimizi sergilemeye başlıyoruz.

Evolve: Hunters Quest'te grubumuzda farklı karakterler mevcut ve bu karakterlerin her biri kendine has özelliklerle geliyor. Oyun esnasında elde ettiğimiz puanları sayesinde bu karakterleri güçlendirebiliyoruz. Bu sayede düşmanlara verdikleri hasar oranını da artırmış oluyoruz.

Farklı bir bulmaca-strateji oyunu deneyimi yaşamak istiyorsanız Evolve: Hunters Quest mutlaka denemeniz gerekenler listesinde bulunmalı.

Emircan Erdoğan

Evolve: Hunters Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
302 MB DOSYA BOYUTU

Evolve: Hunters Quest, 2K Games tarafından geliştirilen bulmaca, savaş ve strateji öğelerini içerisine alan kaliteli bir yapım.

Evolve: Hunters Quest, bulmaca, strateji, savaş unsurlarını bir arada görebileceğiniz ender oyunlardan biri. Windows Phone kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilmeye sunulan oyun E3 2014’ün öne çıkan isimlerinden Evolve üzerine kurulmuş ve bir 2K Games yapımı.

Evolve: Hunters Quest oyunu klasik üçlü eşleştirme oyununu savaş ile birleştiriyor ve sizi kısa sürede içerisine çekiyor. Farklı renkte taşları birleştirerek elinizdeki karakterlerle savaştığınız yapımda sıra tabanlı oynanış hakim. Yani üç ve daha fazla sayıda taşı birleştirdiğinizde karakteriniz düşmana kısa süreliğine saldırıyor ve sonra karşı tarafın hamlesini bekliyorsunuz. Tabii ki oynadığınız karakterlerin hepsinin yetenekleri farklı. Kimisi savaşırken, kimisi de savunurken daha etkili.

Kolaydan zora doğru ilerleyen 100’den fazla heyecanlı görevi içerisinde barındıran oyun aktif bir internet bağlantısı olmadan ne yazık ki oynanmıyor. Ayrıca oyunun tüm fonksiyonları için my2K hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evolve

    Evolve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur
  • Relic Hunters Zero

    Relic Hunters Zero oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Pirates: Treasure Hunters

    Pirates: Treasure Hunters bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Royal Quest

    Royal Quest internet üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur
  • Comedy Quest

    Comedy Quest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Titan Quest Anniversary Edition

    Titan Quest Anniversary Edition klasik RPG oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • DRAGON QUEST HEROES II

    DRAGON QUEST HEROES II bolca aksiyona yer veren bir rol yapma oyunudur
  • The Mighty Quest For Epic Loot

    The Mighty Quest For Epic Loot yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyundur