Evvel Cevap APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Evvel Cevap APK çok fonksiyonlu öğrenciler için bir uygulamadır. Evvel Cevap ile takdir teşekkür gibi birçok şey hesaplanabilir veya test çözülebilir.

Öğrenciler için birçok program bulunmaktadır. Bu programların birbirinden farkları bulunsa da hepsi için tek bir program üretmek daha mantıklı olacaktır. Evvel Cevap APK burada devreye girmekte ve birçok öğrencinin aradıkları soruların cevaplarına yanıt aramaktadır. 

Evvel Cevap APK İndir

Takdir teşekkür hesaplayabilecek olan öğrenciler, aynı zamanda birçok atasözü okuyabilir araştırabilir. Bunların yanı sıra test çözebileceğiniz Evvel Cevap APK uygulaması soru sormanızada olanak tanımaktadır. 

Öğrenciler ders çalışmaktan sıkıldığı zamanda oyun oynayabileceği bir uygulamaya dönüşen Evvel Cevap APK birçok özelliği bir arada sunmaktadır. Ders videoları, deneme çözme, deyimler, hesaplama yapma, kompozisyon ve biyografi okuyabileceğiniz uygulama tüm uygulamaları tek bir platform üzerinde toplamış gibi gözüküyor. 

Evvel Cevap aynı zamanda ödevlerinizi yapmanızda da olanak tanıyor. Bu sayede birçok öğrenci ödev yaparken direk olarak kaynak uygulamaları araştırmayacak ve tek bir uygulama üzerinden işlerini gerçekleştirecektir. 

Siz de ödev yaparken sıkıldığınızda oyun oynamak istiyor veya takdir teşekkür alabileceğinizi hesaplamak istiyorsanız Evvel Cevap APK uygulamasını indirebilirsiniz

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Banabikurye APK

    Banabikurye APK, müşterilerin talep oluşturduğu ve kuryelerin de taleplere cevap verdiği bir kurye uygulamasıdır. Konumunuzdaki size yakın olan talepleri inceleyin, başvurun ve taşıma hizmeti vererek ek gelir elde edin!
  • ChatGPT APK

    ChatGPT APK, gücünü yapay zeka teknolojisinden alan bir sohbet robotudur. Bir yapay zeka asistanı olarak sorularınıza cevap verebilmekte, matematik denklemlerini çözebilmekte ve daha birçok özelliği sizlere sunabilmektedir.
  • Sorun Kalmasın

    Sorun Kalmasın, cevabını bilmediğiniz YGS, LYS ve KPSS sorularını sorarak cevap alabileceğiniz ücretsiz bir Android soru cevap uygulaması.
  • Eureka Quiz Game

    Birbirinden farklı sorulara cevap vermeye çalışacağız.
  • Payquestion

    Payquestion - Bilgi Yarışması Oyunu İndir Android: Payquestion ile soruları bilin, ödülleri kapın.
  • Cevap Sende

    Cevap Sende yarışmasındaki soruları akıllı telefonunuzdan takip edebilir, puanlar kazanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Papillon

    Aklınızdaki soruların cevaplarını alabileceğiniz bir platform