Exsilium

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Exsilium bolca aksiyon içeren bir rol yapma oyunudur

Exsilium eğer Diablo tarzında aksiyon RPG türündeki oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan Exsilium'da uzak gelecekte geçen bir hikayeye dahil oluyoruz. İnsanoğlu bu uzak gelecekte ışınlanmayı keşfediyor ve bu gelişmenin ardından uzayın derinliklerini ve en uzak noktalarını keşfetmek için araştırmalara başlıyor. Bu amaçla V.E.P. adlı gönüllü bir keşif takımı kuruluyor. Biz bu takımın bir üyesi olarak oyuna başlıyoruz. Bize verilen bir görevde yeni keşfedilen bir gezegene yolculuk ediyoruz; fakat işler ters gidiyor ve uzay gemimiz gezegenin yer çekimine kapılarak düşmeye başlıyor. Bu olaydan sonra bu vahşi ve bilinmeyen gezegende tek başımıza kalıyoruz ve hayatta kalma mücadelemiz başlıyor.

Exsilium hack and slash dinamiklerine sahip olan bir RPG. Oyunda kahramanımızı izometrik kamera açısı ile kontrol ediyoruz. Kendi kahramanımızı yaratma imkanına sahip olduğumuz Exsilium'da dilersek kılıç gibi yakın mesafe silahlarını kullanmakta başarılı kahramanları, dilersek ateşli silahlarda usta kahramanları seçebiliyoruz. Görevleri tamamladıkça ve düşmanları yok ettikçe kazandığımız tecrübe puanı seviye atlamamıza, kahramanımızı geliştirmemize yardımcı oluyor. Ayrıca bölüm sonu canavarlarından güçlü ekipmanlar ve silahlar düşebiliyor.

Exsilium güzel grafiklere sahip bir mobil oyun. Oyun basit bir şekilde oynanabiliyor ve bolca aksiyon içeriyor.

Can Erdil Şentürk

Exsilium

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
85.4 MB DOSYA BOYUTU

Exsilium eğlenceli bir RPG oyunudur

Exsilium oyuncuları bilim kurgu tabanlı bir maceraya davet eden, Diablo tarzı hack and slash dinamiklerine sahip bir mobil RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Exsilium'da uzayın derinliklerine yolculuk eden maceracılardan birinin yerine geçmekteyiz. Uzak bir gelecekte geçen oyunda insanoğlu ışınlanma teknolojisini yaygın bir şekilde kullanmaya başlıyor. Bu gelişmenin sayesinde uzayın daha da uzak noktalarına ulaşılabiliyor. Daha önceden görülmemiş gezegenler birer birer keşfedilirken bu gezegenlere ayak basmakla görevli bir gönüllü takım kuruluyor. V.E.P. adlı bu takımın bir üyesi olduğumuz oyunda ters giden bir keşif gezisinden sonra gerçekleşen olaylara tanık oluyoruz. Uzay gemimiz gezegenin yer çekimine yenik düştükten sonra kendimizi vahşi ve bilinmeyen tehlikelerle dolu bir dünyada buluyoruz. Oyun boyunca bu dünyada hayatta kalmaya çalışıyor ve gezegenin sırlarını çözüyoruz.

Exsilium aksiyon RPG oyunlarında yaygın olarak kullanılan hack and slash dinamikleriyle oynanıyor. Oyuna kendi kahramanımızı yaratarak başlıyoruz. Kahramanlarımızın savaş sitilini belirlememiz de mümkün. Dilersek kılıç gibi yakın mesafede etkili silahlarda, dilersek uzak mesafede etkili ateşli silahlarda ustalaşabiliyoruz. Görevleri tamamladıkça, canavarları yok ettikçe seviye atlayabiliyoruz. Güzel grafiklerle donatılmış oyunda heyecanlı bölüm sonu canavarı savaşları, yağmalanacak güçlü silah ve ekipman seçenekleri oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu