Extreme Gear: Demolition Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Extreme Gear: Demolition Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba savaşı oyunudur

Extreme Gear: Demolition Arena eğer arabaları çarpıştırarak parçaladığınız oyunları seviyorsanız size bolca eğlence sunacak bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba parçalama oyunu olan Extreme Gear: Demolition Arena bize eskiden bilgisayarımızın DOS ortamında oynadığımız Destruction Derby adlı klasik araba savaşı oyunundaki sahneleri yaşatabilmekte. Extreme Gear: Demolition Arena'da bizi farklı mücadeleler bekliyor. Bu mücadelelerin en eğlencelisi ise arenaya çıktığımız ve arabaları çarpıştırarak hayatta kalmaya çalştığımız oyun modu. Hiçbir kuralın olmadığı bu arenalarda temel amacımız rakiplerimize en sert darbeleri indirerek onları yarış dışı bırakmak ve bir yandan da darbelerden kaçmak.

Extreme Gear: Demolition Arena'yı oynarken aracınızın gövdesinin parçalandığını, lastiklerinin etrafa fırladığını, motorunuzun patladığını görebilirsiniz. Oyunda rampalardan atlayarak akrobatik hareketler gerçekleştirdiğiniz oyun modları da yer alıyor. Ayrıca kullandığınız aracın görünümünü ve motorunu modifiye edebiliyorsunuz.

Extreme Gear: Demolition Arena ortalama bir grafik kalitesine sahip; fakat oynanış bir hayli başarılı.

Can Erdil Şentürk

Extreme Gear: Demolition Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Extreme Gear: Demolition Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba savaşı oyunudur

Extreme Gear: Demolition Arena eğer zamanında bilgisayarlarınızda DOS ortamında Destruction Derby adlı klasik araba parçalama oyununu oynadıysanız size aynı eğlenceyi mobil cihazlarınızda sunabilecek bir oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba savaşı oyunu olan Extreme Gear: Demolition Arena'da oyuncular en hızlı araba olmak için değil, hayatta kalan ve yol almaya devam eden tek araba olmak için çabalıyorlar. Oyundaki temel amacımız rakip araçları parçalamak ve sağlam olarak arenadan çıkmak. Bu iş için rakiplerimize en sert darbeleri indirirken rakiplerimizin darbelerinden kaçmamız gerekiyor. Biz çarpıştıkça havada lastikler, gövde parçaları uçuşuyor ve araçların motorları patlıyor.

Extreme Gear: Demolition Arena'da farklı oyun modlarına da yer verilmekte. Oyundaki arena modunun yanısıra rampalardan atladığımız ve akrobatik hareketler gerçekleştirdiğimiz oyun modlarını da oynayabiliyoruz. Extreme Gear: Demolition Arena  bize araçlarımızı modifiye edebilme imkanı da veriyor. Dilerseniz aracınızın görünümünü tercihlerinize göre değiştirebilir, dilerseniz motorunuzu güçlendirebilirsiniz.

Extreme Gear: Demolition Arena'nın en zayıf yönü grafik kalitesi. Biraz daha yüksek kaliteli grafiklerle oyun daha iyi iş yapabilirdi. Fakat eğlenceli oynanış bu açığı kapatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Gear: Extreme Parking

    Top Gear: Extreme Parking, Top Gear programındaki araçlarla gerçek sürüş deneyimi yaşatan bir Android oyunu.
  • Demolition Derby 2 APK

    Demolition Derby 2 APK Android oyununda arabalar arenada birbirine giriyor! Arabaların hurdaya döndüğü harika bir açık dünya yarış oyunu
  • Demolition Derby 3 APK

    Demolition Derby 3 APK Android, sıra dışı araba yarışı oyunlarından Destruction Derby serisinin mobil cihazlarda oynanan versiyonu.
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Demolition Derby Multiplayer

    Demolition Derby Multiplayer, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online araba çarpıştırma oyunu.
  • Car Wars 3D: Demolition Mania

    Car Wars 3D: Demolition Mania aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • Extreme Bike Stunts 3D

    Extreme Bike Stunts 3D heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Extreme Car Stunts 3D

    Extreme Car Stunts 3D çılgın bir mobil yarış oyunudur