Extreme Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Extreme Skater, Miniclip'in ücretsiz kaykay oyunu.

Extreme Skater, gerçekçikten uzak tamamen eğlence odaklı hazırlanmış bir kaykay oyunu. Miniclip’in imzasını taşımasıyla Android platformunda öne çıkan oyunda 70’den fazla bölüm boyunca kaykayımızla birbirinden tehlikeli hareketler yaparak puan toplamaya çalışıyoruz.

Çizgi filmleri andıran görselleriyle dikkat çeken oyunda seçebildiğimiz biri kız ikisi erkek üç genç kaykaycı bulunuyor. Üçü arasından favorimizi seçiyor ve gençliğimizin verdiği enerjiyle çılgınca hareketler sergilemeye başlıyoruz. Oyun esnasında kaykayımızdan düşmememiz tabii ki de önemli ancak bölümü başarıyla tamamlamak için aksiyona girmemiz yani yeteneklerimizi göstermemiz gerekiyor.

Karakterimizi kontro etme tarafı ise biraz beceri gerektiriyor. Sürekli hareket halinde olduğumuzdan, durma lüksümüzü olmadığından oyun fazlasıyla kolay değil diyebilirim. Dokunma, kaydırma, basılı tutma ve cihazı eğme hareketlerinin tümünü kullanmadan bölümü yüksek puanla kapatmanızın ihtimali yok.

Erkan Calp

Extreme Skater

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Extreme Skater, Miniclip tarafından geliştirilen kaykay oyunu.

Extreme Skater, Miniclip’in iOS platformuna da çıkardığı kaykay oyunu. Sadece iPhone’da oynayabildiğimiz üç boyutlu eski çizgi filmleri anımsatan görsellere sahip oyun hem eski cihazlarda rahatlıkla oynanabiliyor, hem de oldukça az yer kaplıyor. Spor oyunlarından keyif alıyorsanız kaçırmayın derim.

El emeği göz nuru 78 bölümün yer aldığı kaykay oyununda üç karakter seçebiliyoruz. Üç genç kaykaycımızın da ortak yönü çılgın olmaları. Hiçbir koruyucu aksesuar takmadan yola çıkan kaykaycılarımız kaykay yapmaya pek te müsait olmayan kapalı ve açık mekanlarda yeteneklerini sergiliyorlar. Tehlikeli platformlar üzerinde çılgınca hareketler yapmalarının ise bir sebebi yok.

Çılgın genç kaykaycıları kontrol etmek için bazen ufak bir dokunuş yapmamız, bazen basılı tutmamız, bazen de cihazımızı farklı yönlere eğmemiz gerekiyor. Hareketin zorluğuna göre kullandığımız sistem değişiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Skater

    Stickman Skater eğlenceli bir kaykay oyunudur
  • Flip Skater

    Miniclip'in kaykay oyunu
  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Flick Champions Extreme Sports

    Flick Champions Extreme Sports, birbirinden farklı doğa sporlarını aynı karakter ile yapabileceğiniz oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • PEPI Skate 3D

    Tony Hawk's Pro Skater'a benzerliğiyle dikkat çeken PEPI Skate 3D son derece keyifli bir yapıya sahip.
  • Extreme Football

    Online maçlarda rakiplerine ve arkadaşlarına gol at.
  • Bunny Skater

    Bunny Skater heyecanlı ve eğlenceli bir platform oyunudur
  • Corgi Pro Skater

    Corgi Pro Skater, köpeklerle kaykay yaptığınız eğlenceli Android oyunu.