EZ Macros 5.0a

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6,002 TOPLAM İNDİRME
0.74 MB DOSYA BOYUTU

Klavye ve mouse hareketlerinizi kaydederek otomatik olarak istediğiniz işlemin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Bazı işlemlerinizi çok sıkmı yapıyor sunuz? Her zaman yaptığınız işleri programlayın, sizin için yapsın.

rnTüm sisteminizde geçerli veya sadece belirli programlarınıza özel, sayısız tuş kombinasyonları da oluşturabilirsiniz. Hazırladığınız tuş kombinasyonlarını klavyedeki tuşlara atayabileceğiniz gibi mouse'a da atayabilirsiniz. Kaydedilen makrolar, hazırlarken belirlediğiniz hızdan daha hızlı veya yavaş işletilebiliyor. Makrolarınıza duraklamalar, ertelemeler, sesler, tarih/saat gibi özellikler de ekleyebilirsiniz. Programla beraber edineceğiniz, ücretsiz EZ Schedular ile programın Windows başlangıcıyla çalışmasını sağlayabileceğiniz gibi belirlediğiniz zaman çizelgesine göre de çalıştırabilirsiniz. Makrolarınızı güvenli konumda hazırladığınızda başkalarının makrolarınız üzerinde düzenleme yapmasını da engellemiş oluyorsunuz. Ayrıca programda dokümantasyona gereken önem de verilmiş.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Asus EZ Installer

    Asus EZ Installer, Windows 7 kurulum medyası oluşturmanıza yardımcı olan bir yazılımdır.
  • EZ Audio Editor

    EZ Audio Editor, bilgisayar kullanıcılarının ses dosyalarını düzenleyebilecekleri gelişmiş bir ses editörüdür.
  • EZ CD Audio Converter

    EZ CD Audio Converter ile müzik dosyalarınızla ilgili her tür format dönüştürme, müzik cd'si kaydetme vb. işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
  • EZ Game Booster

    EZ Game Booster, bilgisayarınızın performansını arttırarak, oyunları daha iyi oynamanıza yarayan bir bilgisayar hızlandırma programıdır.
  • EZ Paint

    Kapsamlı özellikleri ve ücretsiz olmasıyla dikkat çeken EZ Paint ile proje ve fikirlerinizi kolaylıkla dijital ortama aktarabilirsiniz.
  • EZ YouTube Video Downloader

    EZ YouTube Video Downloader, Youtube videolarını kolayca bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan bir Google Chrome eklentisidir.
  • EZ Intranet Messenger

    Yerel ağınızdaki diğer kullanıcılarla internet bağlantısına ihtiyaç duymadan konuşabilmek için bu intranet temelli sohbet programını kullanabilirsiniz.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.